Copy
HARTverwarmendWijs wenst je krachtig, prachtig 2017! We hopen je te ont-moeten; Samen Sterk voor veranderingen in het onderwijs!
View this email in your browser
Lieve HARTverwarmende mensen,

Wat is het lang geleden dat jullie van mij hoorden....Hoog tijd voor een update!
Reflecterend op afgelopen jaar heb ik een flink aantal nieuwe inzichten gekregen, met name over hoe een groepsproces op maatschappelijk, transformationeel niveau nou eigenlijk gaat. Bij HARTverwarmendWijs zijn, net als bij alle andere grote groepsprocessen, mensen, die het proces wilden ondersteunen, gekomen en gegaan. In het begin voelde dat steeds als een aderlating. Nu begrijp ik dat in deze dynamiek het nieuwe werken eigenlijk juist heel zichtbaar is! Steeds meer willen we als mens de beste versie van onszelf brengen, daar waar het past en zolang als het past. We leggen liever niet teveel vast, zoeken naar een perfecte balans tussen flow, verantwoordelijkheden en vrijheid.
Gevolg voor een groot netwerk zoals HARTverwarmendWijs is dat er veel eb en vloed is in de samenwerkingen. Toch heb ik gemerkt dat in tijden van eb, de onderliggende golven van vloed steeds aanwezig zijn, m.a.w. ondanks de stilte van mijn kant is de energie van HvW gebleven! Ook de media weet ons nog regelmatig te vinden. We kunnen dus zomaar weer sterke gebaren organiseren met elkaar, daar waar gewenst, om invloed op het onderwijs in NL uit te oefenen!
Ik wil iedereen bedanken voor de stille steun, de actieve bijdrage, de financiële bijdrage of op welke andere manier je ons netwerk hebt helpen in leven te blijven! Samen sterk!
Hieronder vertel ik meer over waar we momenteel staan en waar we naar toe gaan of willen.

HARTegroet, ook namens het team van ACT, Hans Pollen en Lex Hupe,

Indi

 

Het ACT is volop in beweging!
* de eerste Maatjes-training is gestart
we werken aan 'a Hero's journey', de training waar jongemannen getraind worden om een mentee voor onze vastgelopen jongens te zijn.
* de prof-training start in februari
* de website gaat heel binnenkort in de lucht!
* de ontwikkeling van PlayGround wordt helderder
* het Kind-in-Beeld centrum krijgt steeds meer vorm
* en nog veel meer, een aparte nieuwsbrief volgt
* klik hier voor een filmpje over ACT
Graag even aandacht voor deze bijzondere maandkalender, gemaakt door Sandra Veenstra. Als je hem in wilt kijken, klik dan vooral hier! "Kid for ChildRights vraagt jouw zuivere aandacht voor zijn urgente boodschap: een ode aan kinderen, een aanmoediging voor volwassenen." Voor het verkrijgen van de kalender en verdere info: kidforchildrights@gmail.com
Onze facebookpagina is lekker actief, wil je op de hoogte blijven van nieuws, heb je iets te delen, zoek je gelijkgestemden, heb je ideeen, een verhaal? Doe met ons mee en  like ons dan op via deze link! Alvast bedankt en HARTelijk welkom!
 
De CoolXperience deze zomer was een fijne, zeer warme, verbindende en avontuurlijke, emotionele ervaring. Eens te meer werd duidelijk waarom het zo nodig en goed is gezinnen met (bijna) uitvallende/afstromende kinderen met elkaar te verbinden, samen met professionals die om hen heen staan. Voor het komende jaar weten we het nog niet. We vragen jullie ideeen en denkkracht om dit mooie kamp te realiseren. Klik hier voor een CoolX-filmpje!
 
Onze voornemens voor 2017:
  • Meedoen aan verschillende fondsenwervingsprogramma's
  • Een community-webshop bouwen voor al jullie mooie produkten, workshops etc
  • ACT lanceren en optimaliseren
  • Loket-voor-Levensvragen boek realiseren
  • Het zojuist vertaalde boek 'democratisch onderwijs' van Yaacov Hecht  en het boek over LAS (legal abuse syndrome) op de markt brengen
  • Een levende community maken van HvW
  • Website en logo vernieuwen
  • Meer contact houden!
Dit jaar zijn we ook met diverse mensen druk bezig gewenst met de eerste stappen om Education Cities Nederland te realiseren. Dit is inmiddels een stichting waaronder een aantal diverse strategische ontwikkelingen hangen die Europese betekenis hebben (inmiddels zijn we al 3 x uitgenodigd geweest bij de Europese Commissie). Door te weinig menskracht vertragen de ontwikkelen helaas.  Neem contact op als je meer wilt weten en mogelijk een bijdrage wilt leveren. Indi.hondema@education-cities.nl
Meer info? Klik hier voor het filmpje.
Copyright © 2016 www.hartverwarmendwijs.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp