Copy
the founder of EDUCATION CITIES komt naar Nederland, en jij kan er bij zijn!
View this email in your browser

Mogen we jullie uitnodigen voor een inspirerende dag met de grondlegger van Education Cities?! Snel handelen en in je agenda kijken is wel nodig!! 25 januari as!

 

Education Cities® biedt nieuwe veelbelovende vormen van onderwijs en leren. Ze ontwikkelen daarbij de kunst van samenwerking in de samenleving: in de klas, op school, in de sad, in het land en over de hele wereld.

Education Cities is van mening dat de kunst van samenwerking vanuit gelijkwaardigheid, het hart en de ziel zijn van onderwijs- en samenlevingsinnovatie.
De filosofie komt oorspronkelijk uit Israël. Israëlische steden en gemeenten werken samen met Education Cities en bouwen aantoonbaar en zeer succesvol duurzame samenlevingen waarin iedereen zijn plek vindt. Daarin lopen zij voorop in de toepassingen van innovatieve ontwikkelingstools in het onderwijs die deze samenhang bevorderen. De organisatie is internationaal onder andere actief in Bulgarije, Finland, Zuid Korea, India, Mexico, Brazilië, India en heeft contacten met de Europese Unie.
Education Cities bevordert een leven lang leren, stimuleert innovatie en levert menselijk kapitaal op door alle inwoners, van alle leeftijden, de gelegenheid te geven hun uniciteit te ontdekken en te ontwikkelen en in de breedte een bijdrage te leveren aan de gemeenschap. Dit vormt een krachtige motor voor economische en sociale ontwikkeling, alsmede voor de vorming van een democratische, rechtvaardige en duurzame samenleving.

Van gemeente naar gemeenschap, van kennisoverdracht naar talentontwikkeling

Education Cities Nederland laat alle inwoners van het gebied op innoverende wijze samenleven vanuit ieders persoonlijk gekende talenten en verlangens, met als doel een krachtige, vredige en gelijkwaardige samenleving te zijn waarin een ieder vanuit passie en betrokken verantwoordelijkheid naar zichzelf en naar de ander handelt.

De missie van Education Cities is deze kunst van samenwerking te ontwikkelen in de klas, op school, in de gemeente, de regio/provincie en ook landelijk

Yaacov Hecht, founder of Education Cities, ontmoet hem persoonlijk  in de Beurs van Berlage, 25 januari a.s.
Maandag kun je meedoen aan de lezing van Yaacov, of aan de hele dag!

Geef je hier op voor de hele dag, incl. lunch, koffie/thee, verdiepingssessie en netwerkborrel.
Geef je hier op voor alleen de lezing, incl koffie/thee
Meer info:
Ga voor meer informatie naar onze facebookpagina:
en bijna in de lucht: http://education-cities.eu/

Klik hier voor meer informatie over het werk van Yaacov Hecht

HARTverwarmendWijs en Education Cities, SAMEN OP WEG!
Copyright © 2016 www.hartverwarmendwijs.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp