Copy
Op weg naar een sterke community!
View this email in your browser
Twee onderwijsopstellingen in Friesland!
Laat je verrassen, ontroeren, verwonderen! Deze opstellingen geven een heldere kijk op de vraagstukken en oplossingen voor thema’s uit het onderwijs. Voor iedereen die zich betrokken voelt, met kinderen werkt, ouder is, coach of leraar, hart heeft voor het onderwijs, enz. Voor wie een vraag heeft, mee wil doen als representant of er gewoon bij aanwezig wil zijn.
13 mei in Sneek:  klik HIER
8 juni in Leeuwarden: klik HIER
Als je eens in wilt lezen hoe inzichtgevend en ook hilarisch zo'n opstelling kan zijn, klik dan HIER voor het verslag van een eerdere opstelling!
HARTelijk welkom!!
Hier een link naar mijn artikel voor Paradigm Stories, the shift in education. Hier zal ik gaan bloggen over alles wat er in mijn beleving in ontwikkeling is in en rondom onderwijs.  (Indi)

Gelijktijdig een uitnodiging aan jou! We willen jou veel meer betrekken bij het ontwikkelen van een GEZAMENLIJKE nieuwsbrief, waaruit ook artikelen zullen worden geplaatst in de nieuwsbrief van Earth Matters (www.earth-matters.nl). In de toekomst zullen we meer en meer gaan samenwerken met andere partijen, om een goede, gezonde honinggraatstruktuur te creëren voor de transitie waar ons onderwijs voor staat. Aan jou de vraag:
- wil jij jouw werk/blogs etc zichtbaarder maken?
- ben je geïnteresseerd in meewerken aan een televisieserie over onderwijs (door ons zelf te creëren!)?
DOE MET ONS MEE! Laat je gezicht zien! Meld je aan via contact@hartverwarmendwijs.nl, dan ontvang je meer informatie via Liesbeth Schippers, onze duizend (-en-een ;) poot die ook al zo'n mooie bijdrage aan HvW levert, dank je wel!
'Herken je dat? Dat je je kinderen niet wilt straffen, geen ruzie wilt, maar dat het de enige optie lijkt om iets voor elkaar te krijgen?
Hoe zou het zijn als ouders en kinderen samen een waardevolle bijdrage leveren in de gezinsafspraken en je niet langer alles alleen hoeft op te lossen?
Dit kan wanneer iedereen - ouders, peuters en pubers - een gelijkwaardige stem krijgt in het gezin.
 
Baudy Wiechers brengt het al jaren in de praktijk via haar zelfontwikkelde methode voor gezinsoverleg, geïnspireerd op de sociocratie.
Ze deelt haar kennis en ervaring met je in het boek 'Breng Balans in je gezin' én vertelt je hoe jij de C.O.N.S.E.N.T.-methode® kan toepassen in jouw gezin en jouw leven. Ben jij klaar voor meer balans in je gezin?
 
Indi Hondema (oprichtster HARTverwarmendWijs) schreef over het boek: 'Baudy geeft op een heldere manier een plek aan elk gezinslid binnen iedere denkbare samenlevingsvorm'. 
 
HARTerwarmendWijs mag twee exemplaren van het boek weggeven. Laat ons weten waarom jij in aanmerking wilt komen voor het winnen van één van de boeken en wij kiezen daaruit twee winnaars. Je kunt hier je reactie achterlaten. Dank je wel alvast!'

Meer informatie: http://gezinsoverleg.nl/wat-jij-kunt-doen-go/boek

 
Copyright © 2015 www.hartverwarmendwijs.nl, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp