Copy
Feestelijke release van de verrassende HARTverwarmendWijs CD!
View this email in your browser
Het was 21 november jl. Ik werd geblinddoekt een ruimte ingebracht om daar, in de spotlights en op een rode loper, compleet verrast te worden door een zaal vol vrienden, HvW-ers en familie! Klik hier voor het filmpje! De kanjers van de foto hierboven hebben niet alleen in alle stilte gewerkt aan een geweldige surpriseparty maar ook aan een HvW-CD!!! Cathy Brouwer, Jacqueline Brugman, Edwin Nijholt, George van der Meulen en alle mensen die bij hebben gedragen tot dit ongelooflijke feest en kado voor de stichting, uit de grond van mijn hart:
Van HARTe bedankt!!!
 
Een jaar lang gingen ze met elkaar op pad, spendeerden uren en dagen en aten liters soep om voor ons een geweldige CD te maken!

Laat je meenemen in de muzikale wereld van HARTverwarmendWijs! Geniet van alle zeer afwisselende muziekstijlen die een ode zijn aan onze thuiszitters, aan de turbulente ontwikkelingen van stichting, aan de liefde en hoop voor onderwijs vanuit het HART en nog veel meer! Alle liedjes zijn eigen tekst, muziek en productie!

De CD staat vanaf nu in de HvW webshop met grote dank aan Carla Kuik  en is het MOOISTE (kerst)kado wat je kan bedenken!

Steun ons HARTverwarmende werk terwijl je gegarandeerd geniet van deze professionele CDmet schitterende inspirerende, ondersteunende teksten! Klik HIER om de muziekfragmenten te beluisteren en de CD aan te schaffen!

Namens alle HART(d) werkende mensen achter deze mail, BEDANKT alvast voor je o zo belangrijke steun!

HARTegroet Indi

We maakten een verhaaltje bij de titelsongs, klik op de titels voor de songteksten!
Wijs op eigen wijze
- Pas jij niet in het keurslijf van de school? Ben jij anders dan de rest? Weet je, jij bent helemaal jezelf en dat is helemaal oké. Je bent tenslotte wijs - op eigen wijze! Je gaat hopen op iets anders:
I Hope – Je hoopt op een wereld die jou erkent zoals je bent. Waarin je je thuis kunt voelen en jezelf kunt ontplooien. Soms moet je dan…..
Beat the System – Weet je nog toen je een torentje bouwde en het ineens omver gooide? Alles gewoon even helemaal omverwerpen – dat is soms nodig om ruimte te maken om iets nieuws op te bouwen. Een wereld waarin jij je thuis voelt. Je hebt die kracht!
You’ve got a Friend – Echte vrienden, daarmee kun je bergen verzetten. Je kunt rekenen op HARTverwarmendWijs!
Let’s be Free! – Als je die power voelt kun je je doelen stellen: Let’s be Free!
Altijd – Muziek is een enorm sterke vriend om je doelen te bekrachtigen. Dat bewijst deze CD wel!
Allerliefste Schatje – Jullie zijn de kinderen van Morgen! De allerliefste schatjes voor wie wij in actie zijn gekomen. Hier ligt onze drive!