Copy
'A Hero's Journey: jongemannen gidsen jongens
View this email in your browser

 

De training 'A Hero's Journey' gaat van start!

Beste HARTverwarmende collega!

In opdracht van HARTverwarmendWijs en Advies Centrum Thuiszitters zijn we supertrots om onze nieuwste training te presenteren!  Deze training zijn we gestart omdat we merken dat het overgrote deel van de thuiszittende jongeren jongens betreft! (Ja, voor de meiden komt natuurlijk een equivalent!) Wij geloven dat deze eenzame jongens veel kunnen hebben aan jongemannen die net hun eigen adolescentie achter zich hebben gelaten. Zij staan dichterbij de jongens dan de volwassenen bij wie ze vaak al veel onbegrip zijn tegengekomen!  A Hero’s Journey is een trainings-en ondersteuningsgroep van jongemannen die de steun-en toeverlaat worden en vervolgens zijn voor jongens in Nederland. Jongens die een held in hun leven kunnen gebruiken. Bv. omdat ze een vader en/of een mentor missen. Omdat ze het moeilijk vinden om het pad van jongen naar jongeman en van jongeman naar man te vinden. Of omdat ze thuiszitten en erg geïsoleerd leven. Jongens die wel een buddy kunnen gebruiken die geen belang in hun leven heeft maar er gewoon helemaal voor de jongen kan en wil zijn. Die samen met de jongen op zoek naar de HELD in zichzelf. 'A Hero’s Journey' is zowel een avontuurlijke training om jongemannen de held in het leven van jongens te maken (totdat de jongesn zichzelf weer een held in hun leven voelen), als een community waarin we samen op weg gaan om jongens meer in hun kracht te zetten!

We stellen het zeer op prijs als je wilt helpen deze mail bij potentiele kandidaten te krijgen!! Alvast bedankt!

HARTelijke groet,
Team ACT! (www.adviescentrumthuiszitters.nl) Lex, Hans en Indi en namens de trainers: Jos Kester en Lieuwe Top
 

HELDEN GEZOCHT!

‘A Hero’s Journey’ biedt een avontuurlijke training om van jou de held in het leven van jongens te maken en is tevens een community waarin we samen op weg gaan om jongens meer in hun kracht te zetten!
Ben jij geïnteresseerd?  
Bekijk of download hier onze informatiefolder! 

MEER INSPIRATIE?

Terwijl we onze cursus schreven stuitten we op het werk van Joseph Campbell, die zijn werk zelfs 'A Hero's Journey' noemt! Over hem is veel te bekijken op You Tube. Zelf zijn we erg onder de indruk van de documentaire The Timeless Tale of the Hero's Journey
Lees meer over de filosofie in onze blog.

Find Out More
Copyright © 2017 www.hartverwarmendwijs.nl, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp