Copy
View this email in your browser
 Een open of gesloten keuken? Wel of geen ruimte om te sporten? En komt er een beamer?

Op donderdag 12 mei kun je het te weten komen, want dan presenteert DOOR Architecten het nieuwe ontwerp voor de gemeenschappelijke ruimte van Blok 14. Gebaseerd op jullie eigen inbreng tijdens de laatste workshop. Wij hebben er zin in!
Aanmelden voor de workshop
Terugblik
Op donderdag 21 april vond de workshop over de inrichting van de gemeenschappelijke ruimte plaats. Tijdens deze workshop gingen deelnemers op een plattegrond aan de slag met het inpassen van verschillende meubels en voorzieningen. Ook mochten deelnemers hun voorkeur voor een moodboard achterlaten. Benieuwd hoe dit er ongeveer uitzag? Klik dan hier voor de presentatie en de foto's.
Workshop 12 mei
DOOR Architecten is druk bezig om een ontwerp te maken van de gemeenschappelijke ruimte op basis van de plattegronden die jullie hebben gemaakt. Op donderdag 12 mei om 19.00 uur komen we weer bij elkaar om het nieuwe ontwerp te bekijken en te bespreken. We hebben een gezellig programma, met als afsluiter natuurlijk een borrel.
Locatie
De workshop vindt plaats in Wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn. We beginnen om 19.00 uur, met een inloop vanaf 18.45 uur. Het programma eindigt om ongeveer 20.30 uur.

Meld je snel aan 
Benieuwd naar het ontwerp? Meld je dan snel aan. Doe dit uiterlijk 9 mei zodat we weten hoeveel Blok 14'ers we kunnen verwachten. Als je je al hebt aangemeld voor deze terugkombijeenkomst, dan hoef je dit niet nog een keer te doen. Je ontvangt in de week van 9 mei per mail een bevestiging.


Woonpunten
Door deel te nemen aan de workshop verdien je 1 woonpunt. Om jouw punt te kunnen registreren, is aanmelden vooraf nodig. Niet vergeten dus!
Vragen?
Mail naar info@blok14.nl .
 
Graag tot 12 mei!
 Wil je weten wie de andere Blok 14-geinteresseerden zijn?
Meld je dan aan voor de Facebook Groep Blok 14.
De groep telt inmiddels al meer dan 120 leden! 
Instagram
Facebook
Website
Blok 14 is een uniek woonproject voor huurders met een sociaal hart. Midden in hét nieuwe woon- en werkgebied van Hoorn, het Holenkwartier, realiseert Intermaris een nieuw woongebouw met 60 sociale huurappartementen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met onze toekomstige huurders. 
www.blok14.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Intermaris/WijdeBlik · zocherstraat 42-1 · Amsterdam, NH 1054LZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp