Copy
View this email in your browser
 
De workshops voor de gemeenschappelijke binnenruimte en tuin zijn achter de rug. We hebben een hoop waardevolle input opgehaald. Voor iedereen die erbij aanwezig was: dankjewel voor je deelname! In deze nieuwsbrief lees je wat er de komende tijd op het programma staat.

Verzamel woonpunten voor 1 juli 2022
 

De einddatum voor het verzamelen van woonpunten komt dichterbij. Je hebt nog tot 1 juli 2022 om woonpunten te verdienen. Wees er dus snel bij! Hoe meer woonpunten je hebt, hoe meer kans je maakt om geselecteerd te worden voor Blok 14. Meer informatie over het verdienen van woonpunten vind je hier. In de toelichting lees je hoe het werkt en vind je voorbeelden van activiteiten.
Planning 

Benieuwd hoe de planning er voor de komende maanden uitziet? De belangrijkste data vind je hieronder:
  • 1 juli 2022: Einddatum verzamelen woonpunten
  • Half juli 2022: Uitnodiging en instructie insturen motivatie *
  • Eind augustus 2022: Deadline voor insturen motivatie
  • Half september 2022: Reactie op motivatie
  • November/december 2022: Motivatiegesprekken
* We maken een ranglijst op basis van woonpunten. Hiervan nodigen we de top 80 (met de meeste woonpunten) uit.
Save the date! Zomerevent op woensdag 6 juli 

Noteer 6 juli vast in je agenda, dan staat er een zomers evenement op het programma. Wat we precies gaan doen is nog een verrassing maar zorg dat je dit moment vrijhoudt. Meer info volgt binnenkort.
Wat zijn de voorwaarden om in Blok 14 te mogen wonen?

Om in aanmerking te komen voor een woning in Blok 14 moet je voldoen aan de eisen voor sociale huur. Zo moet je ingeschreven staan bij Woonmatch. Ook mag je inkomen niet te hoog zijn. De voorwaarden lees je hier.
Let op! Op het moment dat je een woning toegewezen krijgt, kijken we of je aan deze voorwaarden voldoet.  Houd hier rekening mee, voor het geval je situatie in de tussentijd verandert (bijv. omdat je inkomen omhoog gaat).
Activiteit in juni: Samen eten met een twist

In juni organiseert een Blok 14’er pop-up lunches en diners! Hoe werkt het: maak je favoriete gerecht en neem je favoriete bord, bestek en glas mee. In een groep van maximaal 12 personen per keer vertel je wat je hebt gemaakt, iets over jezelf en ga je kletsen over actuele onderwerpen. De pop-up wordt op verschillende momenten gehouden. Je mag je voor één moment aanmelden:
  • Vrijdag 10 juni: van 17.00 tot 20.00 uur een diner.
  • Zaterdag 11 juni: van 17.00 tot 20.00 uur een diner.
  • Zondag 12 juni: van 12.00 tot 15.00 uur een lunch of van 17.00 tot 20.00 uur een diner.
Aanmelden kan tot 4 juni. Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@blok14.nl met daarin je naam, telefoonnummer en het moment waarop je wilt mee-eten.
 Wil je weten wie de andere Blok 14-geinteresseerden zijn?
Meld je dan aan voor de Facebook Groep Blok 14.
De groep telt inmiddels al bijna 150 leden! 
Instagram
Facebook
Website
Blok 14 is een uniek woonproject voor huurders met een sociaal hart. Midden in hét nieuwe woon- en werkgebied van Hoorn, het Holenkwartier, realiseert Intermaris een nieuw woongebouw met 60 sociale huurappartementen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met onze toekomstige huurders. 
www.blok14.nl


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Intermaris/WijdeBlik · zocherstraat 42-1 · Amsterdam, NH 1054LZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp