betahaus | sofia - услуги и цени
betahaus | sofia
  coworking - услуги и цени


В предишния нюзлетър се похвалихме с това, че betahaus Sofia вече си има дом. В момента, в сградата на улица улица Крум Попов 56-58 кипи усилен труд, за да можем да ви посрещнем там през март в този вид:

  
графики: dontdiy.org

Знаем обаче, че следващата и може би най-важна тема е свързана с цените и условията за работа в betahaus. Затова, както обещахме и в края на декември, вторият ни бюлетин е посветен на тази тема.


услуги

Нека започнем оттук: основната ни цел в betahaus е да създадем възможно най-гъвкавите и леснодостъпни условия за работа за всички обитатели на нашето пространство за споделяне на труд, знания и идеи. Чрез различните тарифи, които сме предвидили, се надяваме да се доближаваме максимално близо до тази цел.

Всички основни тарифи на членство в betahaus включват работно място, WiFi,  принтер (fair use), betahaus мейлинг листа, вътрешни мероприятия, месечни групови финансови, правни и счетоводни консултации. 

Двата основни типа абонамент са Flex Desk и Fix Desk.

Flex бюрата са биещото сърце на betahaus. Намирате място, отваряте лаптопа си и можете да се захванете за работа. Flex бюрото е перфектна опция за онези, които са готови да изоставят домашния си офис, писнало им от работа в кафенета, нуждаят се от място, където могат да се срещат с партньори и клиенти и искат да са част от общност от сродни души.

Fix бюрата са за онези, които имат нужда от минимална доза собствено пространство. Те са перфектни за  фрийлансърите на пълно работно време или за тези, които са взели решението да се изнесат окончателно от домашния си офис или кафенето и смело стават част от (р)еволюцията на работната среда.
Други две опции са Team Desk и Team Room.

Team Desk е фиксирано работно място по избор, за максимум 3 човека. Перфектна опция за малки бизнеси и стартъпи, които имат нужда от свое обособено пространство и същевременно ценят възможността да са част от по-голяма общност.
Team Room е отделна обзаведена стая с места за максимум 5 човека. Тя предлага всички условия на един собствен офис, но в компанията на много други професионалисти от креативните браншове.
Официалното работно време на betahaus е от понеделник до петък, между 09:00 - 20:00 часа. За онези, които искат да работят нощем и през уикенда, предлагаме допълнителен пакет. Виртуалният офис пък, е за всички, които искат единствено да бъдат част от мейлинг листа на betahaus, да посещават вътрешните мероприятия и да имат пощенски адрес в betahaus.


цени

Всички подробности за цените,
услугите и отстъпките можете да видите тук
        
 
 

 

www
 
Очакваме с нетърпение вашите коментари и въпроси, а междувременно се отбивайте по-често и през вече функциониращия наш собствен дигитален дом - www.betahaus.bg.До скоро,
ваша бета-банда!
Copyright © 2012 betahaus | Sofia, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp