betahaus | sofia - Grand Opening
betahaus | sofia
  grand opening


Официалното откриване на betahaus | sofia ще се случи на 02.06.2012 г!

betahaus space

След дългия и изпълнен с очаквания период на промотиране на идеята, търсене на локация и ремонт, софийският betahaus ви кани на своето откриване. Коуъркингът в български контекст вече има свой реален, ремонтиран и готов за работа дом.

Подготвителният етап е вече зад гърба ни, но същинския тест на концепцията на пространство за споделен труд тепърва предстои. Струва ни се важно обаче, да благодарим на всички вас, които ни изтърпяха до сега, подкрепяхте ни и ни критикувахте, за да се можем да се фокусираме отново. Голямо Благодаря.

Особено важно е да благодарим и на нашите партньори, без които тържественото откриване едва ли щеше да се осъществи точно сега – това са Любен Белов и Тодор Брешков (партньори в LAUNCHub - фонд за сийд инвестиции), Светозар Георгиев и Васил Терзиев (съоснователи на Telerik) и Адел Закут (съосновател на despark и стартъпа openbuildings.com). Както и специално благодарим на Special Events Group, които ни предоставят не само техниката за откриването, а и техническото оборудване, за да организираме най-яките ивенти.

Сега по същество – на 02.06 ще празнуваме. След 19:30 ви очакваме на Крум Попов 56-58, за да видим дали работното пространство на betahaus ще ни побере. Разчистили сме го и сме го привели в готовност за купон. Ще си поговорим добре за това, което вече е свършено и за останалото, което ни предстои да направим заедно. Ще има и музика и питиета. Ще приключим ориентировъчно към 12, за да се насочим към друга локация, която ще обявим на място.

От понеделник 04.06 пък започва седмицата на отворените врати на betahaus, през която ще сме отворени за всеки, който желае да тества макроклимата, условията и да види потенциала на мястото. От 04.06 до 08.06 предварително направените резервации няма да важат, но принципите на обмен и интеракция между betahaus хората ще бъде на 100%.

Междувременно, от 28.05 на betahaus.bg започва предлагането на Early bird резервациите, които ще бъдат повече от привлекателни, повярвайте. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

В края на този бета бюлетин, но не и последно по важност място, искаме с гордост да се похвалим, че сме една от избраните локации на започващата на 01.06 Софийска седмица на дизайна – Sofia Design Week. Ето и гостуващите събитията, които ще се случат при нас през това време: изложбите: IKEA PS2012, съди за книгата по корицата, на море в Хърватска 2012 и лекцията-изложба на Себастиан Херкнер, Германия, която ще се състои на 7 юни, 19:00-20:30 и е организирана от Workspace - магазин за креативна офис култура. Изложбите могат да се видят всеки ден между 9:00-18:00.

betahaus @ sofia design week


Още толкова много неща искаме да ви кажем, но ще го направим на 02.06 на живо. Междувременно се консултирайте на betahaus.bg за въпросите, които ви хрумват към нас или ни пишете на contact@betahaus.bg.


До събота!

Ваши betahaus домакини

Партньори:


Copyright © 2012 betahaus | Sofia, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp