Copy
Spännande nyheter för dig som tycker om långfärdssegling !
Lange Maritime          Nytt  - för dig som vill vidare
 
 
Nu tar vi nästa stegHydraulic Performance Cruising
Vår nya Allures 45.9
hydraulköl med variabelt djupgående 
På samma sätt som en fast köl ligger ballasten i kölen. Med ett djupgående på hela 2,90m ger det ett gott grepp på kryss. Hydrauliskt kan kölen vinklas upp mot skrovet och djupgåendet reduceras då till endast 1,47m. Det betyder att man både kan hålla god höjd och kan komma in i små grunda vikar och hamnar. Med ett lågt deplacement så blir också Allures 45.9 lättdriven i svaga vindar. Läs mer...

 
S/Y Bushpoint mot varma breddgrader


 
Allures 45:an S/Y Bushpoint seglade från Sverige i våras. Efter Sydnorge valde besättningen att utforska Skottland genom Caledonian canal och Crinan canal. Nu har de tillfällig paus i Dublin för att senare i höst segla sydvart och i november delta i ARC.


Med S/Y Ymir till Island, Jan Mayen och SvalbardNordliga, friska och klara farvatten bjuds man på vid Island. Här har nordbor seglat sedan tidernas begynnelse och inte mycket har förändrats.
Det är andra sommaren i rad som besättningen på Allures 39.9:an, S/Y Ymir seglar till Island, men i år gick turen vidare till Jan Mayen och Svalbard.
Följ med i kölvattnet på www.evjen.comÖPPNA VARV PÅ ORUSTÖppna Varv i Henån 26-28 augusti
Båtar, tillbehör, marina kläder, jollesegling och rodd, klassiska båtar, modellbåtar och inte minst Marina Bar mitt i hamnen.
Öppna Varv i Henån är alltid intressant, givande och
ett trivsamt utflyktsmål för hela familjen.
Kom och diskutera dina långfärdsplaner med oss ombord i Allures 39.9.
Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kan föreslå både vilken båt och vilken utrustning som kan passa till just din långfärdssegling. Läs mer...


Vi önskar alla en fortsatt trevlig sommar och välkomna till Öppna Varv

~~~~~~_/
) ~~~~_/) ~~
 
Besättningen på Lange Maritime


Lange Maritime på facebook    |    Tips en venn 
Copyright © 2016 Lange Maritime AS, All rights reserved.