Copy
Spännande nyheter för dig som tycker om långfärdssegling !
Lange Maritime          Nytt  - för dig som vill vidare
 
 
Öppet Båthus 15-16 november
 På Orust har vi båtsäsong hela året.
Att segla sent på hösten är som att ta paus i vardagslivet. Naturen andas ut och vi njuter av tystnaden i skärgården. Med höstens långa skuggor förändras öarnas utseende och vi känner inte igen badholmen fast den är oförändrad.
Tidig skymning ger fina, långa kvällar i varm och skön salong. Kvällar för gemenskap, samtal eller en mysig hörna med den där boken som inte ha
r blivit läst.
Vi hälsar dig välkommen ombord i vår Allures 39.9  lör. och sön. 15-16 nov. vid vårt Yacht Center i Henån kl. 10.00 -16.00, så kan du själv uppleva den härliga, ombonade känslan.
Kort sagt - LIVSSTIL TILL SJÖSS

Det blir säkert mycket båtprat om Allures men också om Garcia och Outremer.
Vi bjuder naturligtvis på båtfika.
Välkomna!


 

 
 
              Res med oss till Düsseldorf 19-20 januari!Boot Düsseldorf är en av världens största båtmässor.
Tillsammans med drygt 20 andra svenska segelbåtsleverantörer arrangerar vi två dagar med specialvisning av våra resp. båtmärken. Programmet omfattar mässbiljett, visningar och gemensam middag i Düsseldorfs gamla stadsdel.

Grand Large Yachting, där Allures, Garcia och Outremer ingår, har beslutat utse Boot Düsseldorf till sin huvudmässa i Europa. Det betyder en stor monter med bl.a. flera specialister från de tre varven och personal från finansieringsbolag.
Både Allures 39.9 och Garcia Exploration 45 kommer att visas i montern.

Bokning och priser för mässprogram hos oss per tel. eller mail.
Tänk på att boka er resa och hotell i god tid för bra och prisvärt alternativ.
Välkomna!
Besättningen på Lange MaritimeBåde Öppet Båthus och resan till Düsseldorf är evenemang i samarbete mellan svenska segelbåtsföretag över hela landet.
Öppet Båthus arrangeras av företagen i sina resp. hamnar både på ost- och västkusten som en gemensam visningshelg av just - segelbåtar.

 
 
Besättningen på Lange Maritime


Lange Maritime på facebook    |    Tips en venn 
Copyright © 2014 Lange Maritime AS, All rights reserved.