Copy
Spennende nyheter for deg som liker å seile tur-langtur!
Lange Maritime          Nytt  - for deg som vil videre


Organisasjonsendringer i Lange Maritime - Pressemelding

I forbindelse med at Daglig Leder ved det norske kontoret til Lange Maritime, Hans H. Lange, går over i ny stilling eksternt blir det foretatt diverse endringer i Lange Maritime.
Daglig Leder / VD for den svenske avdelingen av Lange Maritime, Bo Lennström, som har vært med i selskapet i en årrekke, får nå også ansvaret for det norske markedet. Mange nordmenn kjenner ham allerede godt fra sin innsats for Lange Maritime her, men han er også kjent fra sin tidligere posisjon som salgssjef hos Najad verftet.  
Svensk kontor utvides og nytt hovedkontor etableres på Henån, Orust. Kontoret i Leangbukta avvikles. Lange Maritime blir en del av det nye Yacht Center- Orust og kan sammen med sine partnere tilby ennå bredere service.
   
Av kapasitetshensyn kommer Lange Maritime nå til å fokusere på den største partneren, Grand Large Yachting gruppen.
Vi beklager å måtte slutte med de meget flotte båtene fra RM Yachts og Boréal, og vi ber kjente og nye interesserte vennligst ta kontakt direkte med verftene. 
Hva angår vårt utvalgte tilbud av utstyr for langtur er flere av disse agentur overdratt til Seatronic AS.
De unike medvinds seilene med spalte og vinge, Parasailor og Parasail blir heretter representert av Jon Amtrup / Explore North. Jon er erfaren seiler, har hjulpet oss i lang tid og kjenner produktene godt.
 
Våre hjemmesider kommer til å bli oppdatert så snart som mulig. Det norske hoved nummer, telefon 93001800 samt post@langemaritime.no  kommer til å opprettholdes.
 
Hans H. Lange og Steinar Johansen benytter denne anledningen til å takke for en spennende periode i bransjen og hyggelig kontakt med båt interesserte og seilglade mennesker, kunder, leverandører og kolleger.

Snart går den sist rest av is og vi ønsker alle en god sesong og god seilas!Lange Maritime på facebook    |    Tips en venn 
Copyright © 2014 Lange Maritime AS, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp