Copy
INSCHRIJVEN VOORJAARS/ZOMERCURSUS 2023
Beste Clublid,
Langzaam aan komt het voorjaar weer in zicht en daarmee ook de voorjaars/zomercursus bij TV Graaf Herman. De cursus bestaande
uit 16 lessen zal in de week van 27 maart van start gaan.
Ben jij erbij? Schrijf je dan nu alvast in!
Belangrijke data
  • Schrijf in voor 13 maart 2023 (uiteraard kun je daarna nog inschrijven maar we starten dan met indelen);
  • Uiterlijk 20 maart 2023 ontvang je de bevestiging met daarin de dag en tijd dat je bent ingedeeld;
  • In de week van 27 maart starten we met de nieuwe cursus.
LESDATA EN INHALEN
De lesdata kun je, nadat je de bevestiging hebt ontvangen, terugvinden in 'mijn SimonTENNIS' onder het tabje 'lessen'. Lessen die zijn uitgevallen door weer, onbespeelbaarheid van de banen of afwezigheid trainer (bv ziekte) zullen volgens het lesreglement worden ingehaald.
Mocht je onverhoopt een keer een les moeten missen geef dit dan aan bij jouw train(st)er. Indien er plek is in een andere groep kun je in overleg met de train(st)er een inhaalles inplannen. Let op, dit kan niet meer digitaal via ons inhaalsysteem en dient dus rechtstreeks met de train(st)er te worden afgesproken. 
MAAK KENNIS MET TENNIS
Met de Maak Kennis Met Tennis cursus bieden wij iedereen die nog geen ervaring heeft met tennis een aantal lessen aan tegen een zeer gunstig tarief. Je ontvangt zelfs een Babolat racket!
ACITIVITEITEN
OP DE CLUB
Gedurende het jaar worden er op de club diverse activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op de website van uw club. 
TENNISKIDS
Voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar biedt SimonTENNIS Tenniskidslessen aan. Deze trainingsmethode van de Nederlandse tennisbond zorgt ervoor dat ook de jongste jeugd de sport heel snel leert spelen. In de Tenniskidslessen gebruiken we speciale ballen, rackets, verschillende baangroottes en oefeningen, helemaal afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van de kinderen. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.
10 % VROEGBOEKKORTING OP DE SIMONSPORT KAMPEN VAN 2023!
Afgelopen zomer hebben zo'n 500 kinderen deelgenomen aan onze tennis-/hockey-/voetbal- en sportkampen. We kijken terug op fantastische weken! Ook in 2023 staan de kampen weer op het programma. Schrijf in voor 10 maart en ontvang 10 % vroegboekkorting!
MEER INFORMATIE
GA MEE MET EEN VAN ONZE TENNISREIZEN IN 2023
Ook dit jaar gaan we uiteraard weer op tennisreis! Ga jij dit jaar mee? Voor meer informatie kijk je op www.tennisreis.nl.