Copy
Beste <<Voornaam>>,

In deze UPdate staat opnieuw het thema "verandering" centraal.

* Op een andere manier werken. Een paar weken geleden was Jelle voor het eerst op projectbezoek vanuit Nederland. Hij bezocht een bijbelvertaler in Zuid-Hongarije, een predikant in het Kroatische Karlovac en collega's in Pécs (Hongarije) en Osijek (Kroatië). 5 dagen en 1300 kilometer rijden later was de conclusie dat het goed mogelijk is om op deze manier contact te houden met de verschillende projecten. Zo'n reis vraagt veel afstemming vooraf en geeft veel huiswerk na afloop, maar omdat we de mensen inmiddels goed kennen lukte dat prima. Aan het eind van het jaar hoopt Jelle nog een keer te gaan en daarna elke andere maand in het nieuwe jaar.* Verandering in huisvesting. Na onze terugkomst in Nederland hebben we 3 maanden in de pastorie in Randwijk kunnen wonen. We zij heel blij dat dit mogelijk was, maar de termijn liep af op 1 oktober. Inmiddels hadden we een toezegging gekregen voor een huurhuis in Bennekom, maar dit zou pas op 1 november beschikbaar komen. Om die reden wonen we op dit moment een paar weken op verschillende plekken (Veenendaal, Woudenberg, Amersfoort.) Maar dingen liepen anders: afgelopen maandag hoorden we dat de verhuurders hun aanbod intrekken. Dat was uiteraard schrikken. Gelukkig had iemand wel een tip voor een alternatief en na een dag bellen en formulieren invullen hebben we inmiddels de zekerheid dat we op 1 november wel in het andere huis kunnen. 

* Nieuwe begroting. Onder andere vanwege de onzekerheid rondom de verhuizing was het nog niet mogelijk om een aangepaste begroting te maken. Na de verhuizing en zeker voor het einde van de maand november, zullen we een nieuw financieel overzicht geven.

Naast alle veranderingen blijven er ook dingen hetzelfde: Jelle blijft zich inzetten voor Roma en theologisch onderwijs in de Balkan. De kinderen kunnen elke dag naar school en genieten daar (meestal :-) van. Voor een impressie (inclusief foto's): https://jannekeonderweg.nl We zijn dankbaar voor jullie gebed en support.

Met hartelijke groet,

Jelle en Janneke (samen met Marijke, Judith, Femke en Laurens)

 

 

Copyright © 2019 Jelle & Janneke Huisman, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp