Copy

Beste allemaal,

Aan het einde van dit vreemde jaar 2020 nemen we afscheid van jullie als achterban. Sommigen van jullie kregen onze eerste nieuwsbrief in december 2005 tijdens ons voortraject met Wycliffe Bijbelvertalers. Het is nu december 2020 en dit is onze laatste nieuwsbrief. Zoals gebruikelijk heeft Janneke weer een overzicht gemaakt van het jaar 2020.

Dank: Hartelijk dank voor jullie steun waardoor wij als gezin konden wonen en werken en het Licht laten schijnen, moge God het zegenen. Sommigen van jullie hebben dagelijks voor ons gebeden. We kunnen niet goed in woorden uitdrukken wat jullie steun voor ons heeft betekend. Janneke heeft woorden gegeven aan de verhalen die het waard zijn om verteld te worden.

Boek: Janneke zegt hierover: "Ik heb een boek geschreven met een aantal verhalen van de achterliggende jaren om jullie als achterban te bedanken. Uit dankbaarheid voor wat we zelf hebben meegemaakt. En om te delen wat we hebben mogen leren van de mensen die we tegenkwamen." Het boek is hier te bestellen.


Einde achterban: Sommigen van jullie hebben ons ook in deze overgangsperiode financieel gesteund, hartelijk dank hiervoor! Per 1 januari is dit niet meer nodig, dan start onze nieuwe project bij het Leger des Heils. Als je gebruik gemaakt hebt van een automatische overschrijving, vergeet dan niet om deze stop te zetten, de rekening zal na de kerstdagen opgeheven worden.

 

 

Contact:

We houden graag contact en hopen zo af en toe eens een update te sturen via de email van Janneke's blog. (Opgeven kan hier.)

En uiteraard ben je altijd welkom bij ons aan tafel.

 

Jelle, Janneke, Marijke, Judith, Femke en Laurens
 

 

Copyright © 2020 Jelle & Janneke Huisman, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp