Copy
Jaarmarkt, zonnepanelenactie, contributie & automatische incasso, wedstrijd
Energie Gilze Rijen
Geachte heer / mevrouw,

Met het aanbreken van de herfst zien we de zon minder, maar dat maakt het licht er niet minder op. En wist u dat licht al voldoende is om met zonnepanelen energie op te wekken? Maar de herfst brengt niet alleen regen. We kunnen ook nog genoeg zon tegemoet zien de komende maanden. Dat is de afgelopen jaren wel gebleken! Daarom kunt u nog steeds meedoen met onze zonnepanelenactie. Wilt u nog steeds meedoen? Lees dan hieronder het laatste nieuws! Verder in deze nieuwsbrief:
Jaarmarkt
Contributie
Wedstrijd
Bespaartip
Op zoek naar
Energie Gilze Rijen op Youtube
Anderen energie laten besparen?

Jaarmarkt Rijen
Morgen vindt weer de jaarmarkt plaats in Rijen. Rondom het Burgemeester Sweensplein en de Lavarije zijn allerlei stands en activiteiten te vinden. Wij zijn dit jaar ook aanwezig. U kunt ons vinden in Winkelcentrum de Lavarije. U bent van harte welkom om al uw vragen te stellen over EGR, van gedachten te wisselen over energie- en milieubesparende maatregelen en uiteraard alle informatie te vragen over het zonnepanelenproject. Als u wilt, kunt u ook uw contributie morgen contant betalen.

Contributie
Zoals in de vorige nieuwsbrief al vermeld was, is de contributie tot en met december 2014 als volgt vastgesteld:
  • Natuurlijk persoon per huisadres: € 10,- per jaar (stemrecht, afname van diensten)
  • Instellingen/bedrijven met 5 of minder werknemers: € 20,- per jaar (stemrecht, afname van diensten)
  • Instellingen/bedrijven met meer dan 5 werknemers: € 50,- per jaar (stemrecht, afname van diensten)
  • Instellingen/bedrijven die diensten willen aanbieden: € 100,- per jaar (stemrecht, aanbieden van diensten)
Met deze contributie worden bijvoorbeeld flyers en promotieposters voor projecten betaald, communicatiemiddelen die niet direct gerelateerd zijn aan een project en energiecafé's waarover u later meer hoort. We realiseren ons terdege dat er mensen zijn voor wie een aantal zaken niet direct mogelijk is, zoals het plaatsen van zonnepanelen op eigen dak, omdat men in een huurhuis woont. Daarom werken wij ook aan de opzet van sociale projecten en deze worden mede betaald uit de contributie.

Automatische incasso & contributie
Heeft u aangegeven dat u per automatische incasso wilt betalen, dan is het volgende goed om te weten:
  • Wij hebben van schriftelijke toestemming nodig. Helaas is gebleken dat het onvoldoende is dat u ons toestemming heeft gegeven via het lidmaatschapsformulier. Wij willen u dan ook vragen het machtigingsformulier in te vullen dat u hier kunt downloaden.
  • De eerste incasso's worden rond half november afgeschreven.
  • Uw lidmaatschapsnummer vindt u bij automatische incasso op uw bankafschrift. Heeft u zelf het geld overgemaakt, dan kunt u onze penningmeester een mail sturen met de vraag voor het lidmaatschapsnummer als u dat graag wilt weten.
Als u zich heeft ingeschreven voor de zonnepanelenactie, willen wij u vragen morgen contant de contributie te betalen op de jaarmarkt, of de contributie onder vermelding van uw naam, postcode en huisnummer over te maken op NL67 RABO 0105 3202 85 t.n.v Energie Gilze Rijen.

Mocht u nog vragen hebben over het lidmaatschap en de contributie hebben, dan kunt u onze penningmeester een mail sturen op: penningmeester@energiegilzerijen.nl

Zonnepanelen
De zonnepanelenactie is volop bezig! Van alle leden die zich hebben opgegeven voor het zonnepanelenproject en de contributie hebben betaald, zijn de gegevens doorgegeven aan SolarNRG/HEG. Misschien bent u al benaderd voor een afspraak of heeft u zelfs al een offerte gehad! Wilt u ons laten weten hoe het proces heeft ervaren? Stuur ons dan uw ervaringen aan zonnepanelen@energiegilzerijen.nl.

Wilt u nog meedoen met onze actie? Geef u dan nu op! Als u uw contributie vóór 25 oktober heeft betaald, kunt u nog uiterlijk 15 november de opdracht verstrekken tot plaatsing en ook nog profiteren van de subsidie die wij verdelen over de deelnemers aan deze actie.

Wedstrijd
Er zijn inmiddels vier winnaars bekend van onze wedstrijd. Notaris mr. Prickartz van Daamen notarissen Gilze en Rijen heeft de volgende winnaars getrokken:
Bovenstaande winnaars hebben allemaal Led fietsverlichting gewonnen door de poster voor hun raam te hangen!

Wilt u nog kans maken op een prachtige fiets ter waarde van €450,-? Hang dan nu poster voor uw raam en geef u op voor de wedstrijd! U kunt deze week en volgende week nog meedoen! 31 Oktober wordt de winnaar van de fiets getrokken door de notaris!

Bespaartip
Nu de dagen weer korter worden, zitten we weer meer binnen. Vaak betekent dit ook dat we meer naar de radio luisteren en TV kijken of bijvoorbeeld met de (spel)computer bezig zijn. Dit zijn apparaten die vaak automatisch op standby komen te staan. Om energie te besparen, is het een goed idee om de apparaten daadwerkelijk uit te zetten. Vooral met de nieuwere apparaten werkt het vaak het beste om de stroomvoorziening via een aparte schakelaar te laten verlopen waarmee u de stroom naar het apparaat uitschakelt.
Dit kan u zo al enkele tientjes op jaarbasis besparen!

Heeft u nog tips om energie te besparen? Deel ze met ons en wij plaatsen de tips hier! U kunt hiervoor een mail sturen aan: bespaartip@energiegilzerijen.nl

Op zoek naar
We zijn nog altijd op zoek naar nieuwe (actieve) leden. Op dit moment hebben we op de volgende vlakken specifieke ondersteuning nodig:
  • Juridisch vlak
  • Energiebesparing & Isolatie
Heeft u ervaring met een van bovenstaande zaken en wilt u actief deelnemen in Energie Gilze Rijen? Meldt u dan nu aan!

Energie Gilze Rijen op YouTube
Wilt u eerdere interviews en verslagen van informatieavonden nog eens in een video zien? Ga dan naar ons Youtube kanaal. Daar vindt u alle video's die wij tot op heden hebben gemaakt!

Kent u mensen die kunnen besparen op hun energiekosten of zelf hun energie op willen wekken?
Nieuwe (actieve) leden uit Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen zijn altijd van harte welkom. Men kan zich altijd aanmelden via onze website! Ook leden die voorheen bij Hulten hoorden en door herindeling van gronden hier officieel niet meer toe behoren, zijn van harte welkom!

Vragen?
Hebt u nog vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Energie Gilze Rijen
Copyright © 2013 Energie Gilze Rijen, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp