Copy
Project zonnepanelen nu van start & Op zoek naar & EGR op Social media
Energie Gilze Rijen
Geachte heer / mevrouw,

Zoals aangekondigd in onze vorige nieuwsbrief zouden wij u informeren zodra er meer informatie beschikbaar is over het zonnepanelen project. Dat is nu het geval!
In deze nieuwsbrief:
Zonnepanelen
Op zoek naar
Sociale Media
Open Tuinen Dagen
Kent u mensen?

Zonnepanelen
Het eerste project waarmee we van start gaan, is zonnepanelen. Tijdens dit eerste project gaat  het om zonnepanelen op uw eigen dak. Per vandaag start de inventarisatie van de vraag naar zonnepanelen onder u, onze leden. Gedurende de zomer vindt er een aanbesteding plaats, waarna na de zomer de aanbieder gekozen zal worden. De aanbesteding vindt plaats op basis van de hiervoor inventarisatie. Alle gegevens worden naar de potentiële aanbieders gestuurd in een geanonimiseerde samenvatting. Op basis van het programma van eisen wordt een keuze gemaakt uit de aanbiedingen. Als de keuze bekend is, wordt u hierover direct geïnformeerd en zullen wij u ook vertellen hoe het verdere traject in zijn werk gaat.
Wilt u dit jaar nog zonnepanelen op uw dak leggen voor een interessante prijs? Schrijf u dan nu in!

Op zoek naar
In de vorige nieuwsbrief heeft u gezien dat we al een behoorlijk aantal leden hebben. We zijn echter altijd op zoek naar nieuwe (actieve) leden. Op dit moment hebben we op de volgende vlakken specifieke ondersteuning nodig:
  • Juridisch vlak (coöperatie in oprichting, definitief maken programma van eisen voor de aanbesteding, etc)
  • Energiebesparing & Isolatie
  • Educatie op onder meer scholen
Hebt u ervaring met een van bovenstaande zaken en wilt u actief deelnemen in Energie Gilze Rijen? Meldt u dan nu aan!

Energie Gilze Rijen in de Sociale Media
In het weekblad Gilze en Rijen kunt u regelmatig artikelen van ons vinden net als op onze site. Wij zijn echter op nog meer vlakken actief. U kunt ons ook vinden op Twitter, waar we regelmatig korte berichten plaatsen over alles dat met Energie te maken heeft. Ook kunt u ons vinden op Facebook, waar u ook contact kunt leggen met de leden van Energie Gilze Rijen. Bent u op zoek naar relaties in de Energie sfeer? Dan is het goed om te weten dat we ook op LinkedIn vertegenwoordigd zijn. Tot slot zijn al onze video's altijd op YouTube terug te vinden. Daar hebben we een apart kanaal voor alle interviews, verslagen van avonden en nog veel meer!
Bent u vertegenwoordigd op de hiervoor genoemde sociale media? Link dan ook naar ons!

Herinnering Open Tuinendagen
Op 2 en 9 juni zijn de Open Tuinendagen in respectievelijk Gilze en Rijen.  TIjdens deze dagen zijn wij uiteraard ook aanwezig. Wij kijken er naar uit om verder kennis te maken met u, informatie uit te wisselen en onze ervaringen met onder andere energie besparen, energie opwekken en isoleren met u te delen. Daarnaast geven we het officiële startsein voor de eerste stap in ons nieuwe project: Zonnepanelen.
U bent op 2 juni van harte welkom in de Versterstraat 1 en op 9 juni in de Atalanta 20.

Kent u mensen die lid willen worden van Energie Gilze Rijen?
Nieuwe (actieve) leden uit Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen zijn altijd van harte welkom. Men kan zich altijd aanmelden via onze website!

Vragen?
Hebt u nog vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Energie Gilze Rijen
Copyright © 2013 Energie Gilze Rijen, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp