Copy
Link voor bedrijven.
View this email in your browser
Share
Tweet
+1
Share
Forward

Uitnodiging ledendag 10 oktober 2015

Op zaterdag 10 oktober 2015 van 13.00 uur tot 19.00 uur houdt Energie Gilze Rijen (EGR)  voor de derde keer haar jaarlijkse ledendag. 

Na het succes van de vorige twee ledendagen willen de actieve leden van EGR deze traditie blijven voortzetten. Dit keer wilt EGR in Rijen weer een leuke leerzame inspirerende en vooral gezellig dag neerzetten. De kosten zijn €10 per persoon. Kinderen onder de 12 mogen mee voor €5 per persoon. De drankjes worden apart afgerekend.

Programma
We verzamelen op de Zwarte Dijk bij boer Piet van Beek. Kom bij voorkeur op de fiets. Na een drankje en een versnapering, zal onze gastheer uitleg geven over zijn dak met PV-panelen en een kijkje geven ik zijn moderne melkveehouderij. We splitsen ons dan op in twee groepen. De ene groep zal op de fiets vertrekken naar de  Vliegende Vennen terwijl de andere groep de kans krijgt om een proefrit te maken een elektrische auto. Later wisselen deze groepen zodat uiteindelijk iedereen zowel bij de Vliegende Vennen als de elektrische auto’s geweest is. Bij de Vliegende Vennen krijgen we een rondleiding door de nieuwe school van de Kring. Hier zijn de nieuwste energiearme technieken toegepast. De school is een voorbeeld van een all-electric building zonder gasaansluiting en zonder kostbare installaties. Verder is gekozen voor het type galerijschool. We laten ons graag uitleggen wat dit is en waarom hier voor gekozen is. Speciaal voor deze ledendag hebben een aantal leden hun elektrische auto’s bij elkaar gezet om te laten zien en uit te proberen. Er wordt een korte presentatie gehouden over project Buurauto, wat binnen de werkgroep Projecten van EGR wordt uitgewerkt. Kies uit Nissan Leaf, Renault Zoe of BMW of Tesla model S. We sluiten de dag af met een bezoek aan de energiezuinige woning van fam. Schoustra in Rijen. Hier worden we in de groene omgeving verwend met een barbecue met vlees uit de regio of een vegetarische maaltijd met een drankje.

Tijden
13:00 – 13.30 ontvangst en rondleiding op de Zwarte Dijk 43 bij boer Piet van Beek
13.30 – 15.00 
Groep 1: op de fiets naar de energiezuinige nieuwbouw van basisschool de Kring
Groep 2: rijden in een elektrische auto: Nissan Leaf of BMW of Tesla
15:00 – 16.30
Groep 2: op de fiets naar de energiezuinige nieuwbouw van basisschool de Kring
Groep 1: rijden in een elektrische auto: Nissan Leaf of BMW of Tesla
16.30 – op de fiets naar Atalanta 20 in Rijen.
17.00 - 19:00 BBQ in de tuin van fam. Schoustra


Aanmelden
Aanmelden dient u voor 2 oktober 2015 te doen. U doet dit hier via de projectpagina waarbij u “Ledendag 2015” selecteert. Vermeld a.u.b. met hoeveel volwassenen en kinderen onder de 12 u komt en of u vlees of vegetarisch wilt eten. Bij vragen kunt u altijd mailen naar info@energiegilzerijen.nl. We hopen dit jaar weer veel leden te verwelkomen op deze leuke dag!
 

Klik hier voor aanmelding voor andere energieprojecten van Energie Gilze Rijen.
Copyright © 2015 Energie Gilze Rijen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp