Copy
Energie GIlze Rijen wordt op 5 September officieel opgericht & Zonnepanelenactie in volle gang!
Energie Gilze Rijen
Geachte heer / mevrouw,

U hebt inmiddels vast al meegekregen dat we druk bezig zijn met de oprichting van de coöperatie. Daarover vindt u in deze nieuwsbrief meer informatie. Verder in deze nieuwsbrief:
Zonnepanelen
Besparingen
Op zoek naar
Sociale Media
Kent u mensen?

Oprichtingsvergadering
Op 5 september 2013 vindt de officiële oprichting van de Coöperatie Energie Gilze Rijen plaats. De locatie wordt zo spoedig mogelijk bekendgemaakt. Wat kunt u verwachten?:
* Kort woordje van Wethouder Lavooij
* Informatie over de opzet van de coöperatie
* Informatie over de contributie
* Bekendmaking van de leverancier van de zonnepanelen
* En meer!

Zonnepanelen
Tientallen mensen hebben zich al aangemeld voor het zonnepanelenproject! De projectgroep zonnepanelen is op dit moment druk bezig met het beoordelen van de offertes die de verschillende leveranciers hebben ingediend op basis van het programma van eisen. Op 5 september wordt de gekozen leverancier officieel bekend gemaakt en worden de prijzen en de verdere aanpak van het project gepresenteerd. Als u meedoet met dit project komt de gekozen aanbieder bij u langs om op basis van de afgesproken prijzen een offerte op maat voor u te maken. Na uw akkoord voert de leverancier de werkzaamheden. De contacten verlopen vervolgens ook direct tussen u en de leverancier.

Wilt u dit jaar nog zonnepanelen op uw dak leggen voor een interessante prijs en mogelijk gebruik maken van een gemeentelijke of provinciale subsidie? Schrijf u dan nu in!

Verdere besparingen op energiekosten
Wilt u nog meer besparen op uw energiekosten? Bekijk dan uitgebreid uw eindafrekening. Hierin ziet u duidelijk waar u het meeste geld aan uitgeeft, gas of elekatra. En ga shoppen! Het is zeer de moeite waard om geregeld naar aanbiedingen van andere energieleveranciers te kijken. Aan het eind van uw contractperiode overstappen naar een andere leverancier kan u zomaar enkele honderden euro's op jaarbasis besparen.

Er zijn ook diverse initiatieven in het land voor het gezamenlijk inkopen van energie. Het loont altijd de moeite om u hiervoor vrijblijvend aan te melden. Immers: Met een grote groep mensen maakt u meer kans op een goede korting!

Heeft u een houtkachel? Nu is het moment om hout in te kopen voor de winter! Investeren in hout voor uw houtkachel kan u ook al enkele honderden euro's per jaar opleveren. Overweegt u om een houtkachel te plaatsen? Dan is dit ook het moment voor u! Laat u goed informeren bij verschillende specialisten in houtkachels. Misschien heeft u wel de mogelijkheid om uw toekomstige houtkachel te gebruiken om uw CV te verwarmen. Ook dit zorgt weer voor een besparing op uw energiekosten!

Wilt u nog meer tips of wilt u advies naar aanleiding van de eindafrekening van uw energieverbruik? Kom dan vooral naar de oprichtingsvergadering op 5 september. Dan heeft u ook de mogelijkheid om met andere leden te spreken en ervaringen uit te wisselen!

Op zoek naar
In de vorige nieuwsbrief heeft u gezien dat we al een behoorlijk aantal leden hebben. We zijn nog altijd op zoek naar nieuwe (actieve) leden. Op dit moment hebben we op de volgende vlakken specifieke ondersteuning nodig:
  • Juridisch vlak
  • Energiebesparing & Isolatie
  • Educatie op onder meer scholen
Hebt u ervaring met een van bovenstaande zaken en wilt u actief deelnemen in Energie Gilze Rijen? Meldt u dan nu aan!

Energie Gilze Rijen in de Sociale Media
In het weekblad Gilze en Rijen kunt u regelmatig artikelen van ons vinden net als op onze site. Wij zijn echter op nog meer vlakken actief. U kunt ons ook vinden op Twitter, waar we regelmatig korte berichten plaatsen over alles dat met Energie te maken heeft. Ook kunt u ons vinden op Facebook, waar u ook contact kunt leggen met de leden van Energie Gilze Rijen. Bent u op zoek naar relaties in de Energie sfeer? Dan is het goed om te weten dat we ook op LinkedIn vertegenwoordigd zijn. Tot slot zijn al onze video's altijd op YouTube terug te vinden. Daar hebben we een apart kanaal voor alle interviews, verslagen van avonden en nog veel meer!
Bent u vertegenwoordigd op de hiervoor genoemde sociale media? Link dan ook naar ons!

Kent u mensen die kunnen besparen op hun energiekosten of zelf hun energie op willen wekken?
Nieuwe (actieve) leden uit Gilze, Hulten, Molenschot en Rijen zijn altijd van harte welkom. Men kan zich altijd aanmelden via onze website! Ook leden die voorheen bij Hulten hoorden en door herindeling van gronden hier officieel niet meer toe behoren zijn van harte welkom!

Vragen?
Hebt u nog vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Energie Gilze Rijen
Copyright © 2013 Energie Gilze Rijen, Alle rechten voorbehouden.
Email Marketing Powered by Mailchimp