Copy
View this email in your browser

Butlletí núm. 1

5 març 2020
Notícies

Investigadores i investigadors del Grup Multidisciplinar de Sèpsia han ideat un mètode per modificar tires de paper amb nanopartícules d'or decorades amb anticossos (sol·licitud de patent P201930784). Aquest mètode s'ha utilitzat per desenvolupar biosensors origami, els quals s'activen en doblar la tira de paper. S'aconsegueix així transferir les nanopartícules a la zona de detecció, on es generen marques de color que indiquen si el pacient pateix una infecció. Aquestes proves de diagnòstic són econòmiques, ràpides i només requereixen d'un telèfon mòbil per a quantificar senyals, el que les fa ideals per a la seva implementació en entorns sanitaris.

 
El grup de Biologia Cel·lular del Càncer identifica noves poliamines amb activitat antitumoral
Feim Camí per Viure dona 5.000 euros al Grup Multidisciplinari d'Oncologia Translacional de l’IdISBa
 
L’associació Un Lazo en Movimiento col·labora amb l’IdISBa en el desenvolupament de projectes de recerca en càncer de mama
Altres esdeveniments d'interès
Pròxims seminaris i formacions
 
  • Sessió informativa. Marta Monjo Cabrer. “Hoja de ruta del Doctorado en Investigación Translacional en Salud Pública y Enfermedades de Alta Prevalencia (TISP). Guía para doctorandos, directores y tutores”Ajornat. Nova data pendent de confirmació.
Convocatòries
 

 

Nova entrada al blog IdISBa
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Copyright ©  2020 Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, All rights reserved.

Our mailing address is:
idisbaib@gmail.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.