Copy

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Op de website heb je aangegeven graag op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van het project De Perken. Inmiddels is het project weer een stuk verder uit ontwikkelt en we willen dit graag met jullie delen bezoek daarom de website via www.deperken.nl

De nieuwe woningontwerpen van De Perken staan namelijk online! Tijdens de woonworkshop in februari hebben wij verschillende woonwensen aangedragen gekregen. Deze woonwensen zijn verwerkt en hebben geresulteerd in tot verschillende nieuwe plattegronden voor het Haifaperk. Het Haifaperk bestaat uit drie woonblokken, afhankelijk van de interesse wordt per woningblok woningtype A,B of C verder uitgewerkt en in Presale gebracht. 

Op de website hebben we een online enquêteformulier geplaatst, laat ons dus weten wat jouw droomwoning in De Perken is! Op basis hiervan worden de woningontwerpen definitief gemaakt voor de Presale.

Laat ons hier weten wat jouw favoriete woning is!
Nieuwe ontwerpen Haifaperk (type A, B en C)
Wij zijn benieuwd naar jouw favoriete woning in De Perken!

Om de woningen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag hebben we jou nodig! Laat ons op de website weten welke woning jouw voorkeur heeft en wellicht word de woning van jouw voorkeur binnenkort in verkoop gebracht! Indien meer informatie bekend is houden we je hiervan op de hoogte middels deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Stevast Baas en Groen B.V.

www.deperken.nl
https://www.facebook.com/deperken/
Website
Copyright © 2020 Stevast Baas & Groen, Alle rechten voorbehouden.
U heeft zich als geïnteresseerde aangemeld op de website.

Wilt u de manier waarop u deze emails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of afmelden van deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp