Copy

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

De woonworkshop van afgelopen 12 februari was een groot succes! De opkomst was groot en er zijn veel woonwensen aangedragen. Deze woonwensen zullen worden gebruikt bij de verdere uitwerking van de woningen. Indien er nieuwe plattegronden en tekeningen beschikbaar zijn zullen deze door middel van nieuwsbrieven worden gecommuniceerd en worden deze gepubliceerd op de website van De Perken. Daarnaast is de documentatie van de woonworkshop te downloaden op de website.

Woonworkshop 12 februari 2020
Ontdek jouw maandlasten!

Op basis van de eerste ontwerpen van de woningen verwachten wij dat de woningprijzen tussen de €335.000,-- en €385.000,-- voor het Haifaperk en tussen de €320.000,-- en €375.000,-- voor het Traviataperk liggen. Aan deze genoemde prijzen zijn geen rechten te ontlenen. Op basis van deze prijsranges kun jij door te klikken op onderstaande button erachter komen wat jouw maandlasten zijn!
Ontdek hier jouw maandlasten!
Jouw financiële mogelijkheden!

Tijdens de woonworkshop was NEXTHome, de hypotheekpartner van Stevast Baas en Groen ook aanwezig. Doordat de woningen in De Perken duurzaam worden gebouwd is het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek mogelijk, wat jou als koper meerdere financiële voordelen geeft! NEXTHome is betrokken bij dit project vanwege hun deskundigheid op het gebied van financiering van duurzame woningen. NEXTHome heeft tijdens de woonworkshop informatie gegeven over de financiële mogelijkheden. Indien u geïnteresseerd bent in het project kunt u gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek aanvragen bij NEXTHome. Hiervoor dient u wel het intakeformulier in te vullen en in te dienen bij NEXTHome.  

Kopers zijn echter zelf verantwoordelijk voor het verkrijgen van eventueel benodigde financiering en zijn vanzelfsprekend vrij om bij een eigen financiële instelling en via eigen adviseurs financieringen af te sluiten.

Met vriendelijke groet,

Stevast Baas en Groen
www.deperken.nl
https://www.facebook.com/deperken/
Website
Copyright © 2020 Stevast Baas & Groen, Alle rechten voorbehouden.
U heeft zich als geïnteresseerde aangemeld op de website.

Wilt u de manier waarop u deze emails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren wijzigen of afmelden van deze nieuwsbrief 

Email Marketing Powered by Mailchimp