Copy
Bijeenkomst Schone Maaswaterketen
September 2019 
Bekijk deze e-mail in uw browser

Save the date
Bijeenkomst 'Richting geven aan waterkwaliteit'


Woensdag 25 september 2019, inloop vanaf 13.30 uur, start 14.00 uur
Pompgebouw De Esch, Rotterdam 
Voor bestuurders en beleidsadviseurs/strategen


In de Schone Maaswaterketen werken waterbeheerders, drinkwaterbedrijven en rijk samen aan een schoon Maasstroomgebied. De aandacht richt zich daarbij op organische microverontreinigingen, zoals medicijnresten, in afvalwater. Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de problematiek, maken inzichtelijk wat er al gebeurt en gaan samen in dialoog over ambities en randvoorwaarden. De bijeenkomst is een eerste stap om te komen tot een afgestemde aanpak in het Maasstroomgebied in 2021. 

De middag wordt afgesloten met een drankje om met elkaar door te praten over de samenwerking bij het aanpakken van de waterkwaliteit in het Maasstroomgebied.

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 25 september vanaf 13.30 uur in Pompgebouw De Esch. Hiervoor nodigen we u van harte uit! Noteer deze datum alvast in uw agenda. U ontvangt binnenkort een officiële uitnodiging met alle details. Alvast aanmelden? Dat kan via onderstaande button:

Aanmelden
Forward
Share
Share

Partners


De elf maaswaterketenpartners zijn de waterschappen Aa en Maas, Brabantse Delta, De Dommel, Rivierenland en Limburg, de drinkwaterbedrijven Brabant Water, Dunea, Evides Waterbedrijf en Waterleidingmaatschappij Limburg (WML), Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Rijkswaterstaat. RIWA-Maas heeft een adviserende rol.
Heeft u deze e-mailnieuwsbrief van iemand ontvangen en wilt u zich ook aanmelden? 
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan u kunt zich hier afmelden
 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Schinkelshoek Communicatie i.o.v. Schone Maaswaterketen · Ridderstraat · 6 · Ridderkerk, NL 2981 H · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp