Kidsproof Nijmegen
23 maart 2016
Weergaveproblemen? Bekijk dan de webversie, of voeg nijmegen@kidsproof.nl toe aan uw lijst met veilige afzenders.
Klik op 'Afbeeldingen weergeven' om de afbeeldingen te tonden.
De leukste paas- en lentetips op een rij!
Het is lente en Pasen komt eraan! Wij hebben toffe uitjes, tips voor thuis, nieuwe lessen bij clubjes en nog veel meer voor je verzameld! Fijne paasdagen en geniet van de lente!
Groetjes, Esther
Uit eten met Pasen
Op 2e paasdag brengt de paashaas, mét leuke paasverrassing, een bezoekje aan Wereldkeuken Triavium. Terwijl je met het hele gezin geniet van lekkere wereldse gerechten, kunnen je kids knutselen en geschminkt worden!
Survivalfeestjes
Hou je van spanning en uitdaging? Vier dan een supercool en lekker actief buitenfeestje bij Het Buitencentrum! Wat dacht je van een klimexpeditie, een katapult bouwen, koken op zelfgemaakt vuur, lasergamen en nog veel meer?
Pasen in het museum
Zin in een gezellig familie uitje? In Museum het Valkhof kun je genieten van een heerlijke paasbrunch en paaseieren zoeken in de museumtuin! 'Vouw' of bezoek de Valkhofkapel en ontdek Valkhof Junior. Leuk dagje uit!
Start nieuwe danslessen
Bij De Kinderzaak kun je vanaf april weer lekker dansen in een nieuwe reeks danslessen. Prentenboeken, sprookjes en andere verhaaltjes komen hier tot leven! Dreumes-, peuter- en kleuterdans van ma t/m zo in Nijmegen en Lent!
Festival voor jong en oud
Op 9 april kun je in het Klimpaleis genieten van de 3e editie van het succesvolle Pop & Kids! Met o.a. een stoere kinderband, hapjes & drankjes, een knutselhoek, springkussen en theater is het een ideaal gezinsuitje!
Beleef Pasen
In Museumpark Orientalis kun je op beide paasdagen meewandelen in het paasverhaal door de ogen van Maria Magdalena. Ook kun je paaseieren schilderen, paasbrunchen, wandelen met een ezel en knuffelen met lammetjes.
Gitaarles 6+
Bij Gitaarschool Capodastro leer je spelenderwijs de gitaar te ontdekken. Eerste maand gratis lessen! En speciale begeleiding op het gebied van ADHD en autisme.
DIY paastips
Over een paar dagen is het Pasen. Ben je nog op zoek naar leuke paas zelfmaaktips om met de kids de paassfeer in huis te halen? Wij zetten er een aantal op een rijtje voor je.
Kinderyoga 2,5+
Binnenkort kun je bij Kinderyoga Namasté meedoen aan een reeks van 8 leuke lessen peuter- of kleuteryoga! O.a. yogahoudingen, liedjes en dans komen aan bod.
AH Boeren Lentefeesten
Bezoek 2e Paasdag een boer bij jou in de buurt. Leer alles over de boerderij, laat je schminken, zoek eitjes in het hooi en veel meer! Toegang is gratis. Schrijf je vast in voor dit superleuke én leerzame paasuitje.
Versier een vogelhuisje
Lijkt het jou leuk als de vogels hun nestje bouwen in jouw tuin of op je balkon? Ga dan bij Intratuin Malden op woensdag 6 april je eigen vogelhuisje versieren! Deze leuke knutselactiviteit is geschikt voor alle leeftijden! Kom je ook?
Opening Rivierpark
2e Paasdag is het feest voor het hele gezin op dit nieuwe stukje Nijmegen aan de Waal! Paaseieren zoeken, watersporten, licht- en watershow en nog veel meer! Mis het niet!
Paaseieren zoeken
Wat is Pasen zonder eitjes zoeken? Op verschillende plekken kun je op paaseierenjacht op 2e paasdag. In de speeltuin, op de kinderboerderij, in het museum en meer.
Creatief met ei
Heb je inspiratie nodig voor het paasontbijt op school of thuis? Met deze leuke kuikentjes van ei steel je vast en zeker de show! Erg leuk en makkelijk om te maken!
Nog meer leuke voorjaarsuitjes
25/26 maart: Lammetjesdagen
27/28 maart: Pasen in Afrikaanse sfeer
27/28 maart: Pasen in het Kasteel
28 maart: Kip-en-ei-event
2/3 april: Kom in de Kas
6 april Speurneuzen in de natuur
10 april: open dag Vasim
10 april: Klifloop, mét Kidsproof
17 april: Peuterpret met Tessa
Volg Kidsproof Nijmegen