Gastronaut Bas van Kranen deelt componenten met ons die dit seizoen op zijn menukaart staan...
Kun je de mail niet goed lezen?
Bekijk de nieuwsbrief in je browser.

Gastronaut Bas van Kranen deelt componenten!


We houden allemaal graag bij wat onze collega's doen, toch...? Wat staat er dit seizoen op hun menukaart? Hoe zouden ze die ene saus maken? Wat is het 'geheime' recept van dat mooie groentecomponent?

We hebben bij Gastronomixs een aantal fanatieke chefs om ons heen verzameld die niet geloven in een monoloog, maar in de kracht van kennis delen. Deze fanatieke chefs noemen we Gastronauten. Dit jaar geven een aantal Gastronauten je een uniek kijkje in hun keuken door het delen van componenten. Na chef Nik Tonglet is het nu de beurt aan niemand minder dan talentvol chef van het jaar: Bas van Kranen! Hij deelt maar liefst 17 componenten! 
Gastronaut Bas van Kranen
... is chef bij restaurant De Leuf* in Ubachsberg. Na het overlijden van chef Paul van de Bunt in 2014 nam hij op 24-jarige leeftijd het roer over. Nog datzelfde jaar kreeg hij een ster toegekend door Michelin en won hij met zijn team de Gouden Koksmuts. Zijn kookstijl noemt hij visueel zuiver, maar technisch complex. Bas is op dit moment druk bezig met het uitwerken van plannen voor zijn eigen restaurant dat hij in 2018 wil openen. Bovendien is hij bezig met zijn eerste kookboek. Er staat genoeg te gebeuren, dus houd Bas goed in de gaten!
Bekijk de componenten van Bas door op de driehoekjes hieronder te klikken. Voeg ze toe aan je favorieten en/of combineer ze tot een compositie met behulp van MyGSX!
            
            
            
            
    
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Je hebt je aangemeld voor deze nieuwsbrief. Wil je reageren?
Dat kan! We horen graag van je op: support@gastronomixs.com.

uitschrijven voor de nieuwsbrief

Would you like to receive our English newsletter?
Then please sign up here: http://eepurl.com/2WrGf

Copyright © 2017 Culiversum B.V. All rights reserved.