Gastronaut Nik Tonglet deelt componenten met ons die dit seizoen op zijn menukaart staan...
Kun je de mail niet goed lezen?
Bekijk de nieuwsbrief in je browser.

Gastronaut Nik Tonglet deelt componenten!


We houden allemaal graag bij wat onze collega's doen, toch...? Wat staat er dit seizoen op hun menukaart? Hoe zouden ze die ene saus maken? Wat is het 'geheime' recept van dat mooie groentecomponent?

We hebben bij Gastronomixs een aantal fanatieke chefs om ons heen verzameld die niet geloven in een monoloog, maar in de kracht van kennis delen. Deze fanatieke chefs noemen we Gastronauten. Komend jaar geven een aantal Gastronauten je een uniek kijkje in hun keuken door het delen van componenten. Niemand minder dan chef Nik Tonglet trapt de reeks af met maar liefst 22 componenten! 
Gastronaut Nik Tonglet 
... is chef bij restaurant De Houtloods in Tilburg. Afgelopen najaar nieuw binnen-gekomen in de Lekker500 én bekroond met een Bib Gourmand! Chef Nik is nog jong maar zeker niet de minste. Hij studeerde in Zuid-Afrika (Silwood School of Cookery) en liep stage bij o.a. The Test Kitchen, The Fat Duck en Noma. De Houtloods bestaat nog geen twee jaar maar is een doorslaand succes. De volgende uitdaging staat alweer voor de deur: samen met de eigenaar van De Houtloods opent Nik dit voorjaar nog een restaurant in een treinwagon!
Bekijk de componenten van Nik door op de driehoekjes hieronder te klikken. Voeg ze toe aan je favorieten en/of combineer ze tot een compositie met behulp van MyGSX!
            
            
            
            
            
    
  
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram
Je hebt je aangemeld voor deze nieuwsbrief. Wil je reageren?
Dat kan! We horen graag van je op: support@gastronomixs.com.

uitschrijven voor de nieuwsbrief

Would you like to receive our English newsletter?
Then please sign up here: http://eepurl.com/2WrGf

Copyright © 2017 Culiversum B.V. All rights reserved.