Copy
De nieuwsbrief van Shortgolf Vereniging Flevoland. Met o.a. nieuws over toernooien, Shortgolf on Tour enz.

Shortnieuws

2 december 2014

2014 Shortgolf
Activiteiten agenda

13 december 2014
Het Rijk van Nunspeet


28 december 2014
Oliebollentoernooi

 


 

Shortgolf on Tour Nunspeet

Ook dit jaar sluiten wij het Shortgolf on Tour seizoen af in Nunspeet, op zaterdag 13 december a.s. Lees meer... en opgeven via de site.


Bijdrage van onze huisdichter “Golfie”. 

Kikkers , ballen en Douma’s
Omdat ze weer eens hoorden van een bal  in  ’t  riet,
…………sprak de jongste kikker van het stel
Zo dat is weer een bal erbij’.
Niet wetend  dat dit slechte golf gedoe
Bij Hans en Conny kan leiden tot een bittere armoe
Dus beste mensen,
Voldoe aan Douma’s wensen ,
Ga hun plezier nu niet vergallen
En sla met eigen ballen.

Golfie
 


Oliebollen toernooi


Inschrijfkosten € 2.00, betalen bij de wedstrijdtafel.
Lees meer... en inschrijven voor het toernooi.
 


Wedstrijdtafel inloopwedstrijden

Op de website / ledenpagina (inloggen met uw account) staat onder overzichten de nieuwe lijst 2015 voor de wedstrijdtafel bezetting. U wordt gevraagd bij toerbeurt de wedstrijdtafel te bemensen. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn wilt u dan tijdig ruilen met één van de andere leden. Via bijgaande link kunt u ook rechtstreeks naar de lijst gaan.


De Shortgolf winterbaan

  • Tijdens de winterperiode wordt u vriendelijk verzocht om geen gebruik te maken van buggy's of trolley's maar van draagtassen, ondanks dat dit niet altijd op de site expliciet is aangegeven. De reden voor dit verzoek is dat de baan zeker bij vocht- of vriesweer veel te lijden heeft als er gebruik wordt gemaakt van trolley's of buggy's en de baan moeilijk kan herstellen in deze periode. Alvast bedankt voor jullie medewerking. Mocht het voor u noodzakelijk zijn om gebruikt te maken van een trolley in deze periode, wilt u deze dan voorzien van winterbanden.
  • Doordat de greens in de wintertijd vaak zacht zijn wordt er extra aandacht gevraagd om de greens met een pitchmark te herstellen bij inslag van een bal op de green. Dit wordt altijd al van u verwacht maar wij hopen dat u in deze winter periode extra allert hierop zou willen zijn.
  • Bij slecht weer of vorst kan de baan worden gesloten, zie hiervoor de website van de Shortgolf waarop uiterlijk om 08.30 uur bekend gemaakt zal worden of de baan al dan niet gesloten is. Op zaterdag en/of zondag is dan ook het clubhuis gesloten.
  • Het is al langere tijd mogelijk om het jaarlidmaatschap per maand te betalen, indien u dit wil stuur dan even een mailtje naar karin@shortgolf.nl

Website

Om in te kunnen loggen op de website, onder andere voor de ledenpagina en aanmelden voor een wedstrijd via de website, heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Via deze link kunnen leden zich aanmelden voor gebruikersnaam en wachtwoord.

VERENIGINGSNIEUWS EN INFORMATIE
Shortgolf Vereniging 

Shortgolf Vereniging Flevoland is een gezellige, laagdrempelige vereniging.

Wekelijks worden er inloop wedstrijden gehouden; op de dinsdagavond (start 19.00), de zondag- ochtend (start tussen 10.00 en 10.30) en een speciale senioren inloop op de donderdagmorgen (start 10.00 uur). Daarnaast is er maandelijks een toernooi op de eigen baan, en wordt er de Shortgolf on tour georganiseerd op een 18 holes "grote" baan.


Golfino inloop

Iedere eerste inloop van de maand wordt de Golfino inloop gehouden. Onze sponsor Golfino stelt mooie prijzen beschikbaar voor de winnaars.Sponsoring:

Broekhuis Lelystad

Lees meer... over de sponsoringovereenkomst.
 

 


Regelexamen


Via de Handicap en Regelcommissie van de Vereniging bestaat de mogelijkheid om het regelexamen te doen, wat verplicht is voordat aan een praktijk examen kan worden deelgenomen. Iedere 3e zaterdag van de maand van 11:00 tot 12:00 worden de examens afgenomen. De kosten bedragen 20 euro. Graag opgeven via rhc@sgvf.nl

Lidmaatschap

Lidmaatschap van de vereniging kost slechts 40 euro per jaar en dit is inclusief registratie bij de NGF waarmee u ook uw handicap kunt registreren en bijhouden. Voor jeugdleden (t/m 21 jaar) is dit 20 euro.

 Volg ons op Facebook
Email Marketing Powered by Mailchimp Copyright © 2014 Shortgolf Vereniging Flevoland, Alle rechten voorbehouden. 
Je ontvangt deze mail omdat je lid bent van de Shortgolf Vereniging Flevoland.

Ons postadres is:

Shortgolf Vereniging Flevoland
Rivierduinweg 9
8255 PJ Swifterbant, 

Ons e-mail adres is:
secretaris

activiteitencommissie

uitschrijven van deze lijst | update je gegevens