Nyhedsbrev uge 22 - Arrangører

Trafik- og arrangørkort over Folkemødet
Folkemødets trafikkort og arrangørkort er klar. Her kan du læse mere om arrangørparkering, dropzoner, bustrafik og meget mere.
Se trafikkortet her
Se arrangørkortet her

Folkemødets app er klar 
Med Folkemødets app på din smartphone kan du søge i det fulde og opdaterede program for Folkemødet. Du kan finde events efter emne, deltager, arrangør eller sted, og du kan finde rundt via kortfunktionen. App’en indeholder en lang række praktiske informationer, og vi udsender løbende notifikationer om aktiviteter på Hovedscenen og anden relevant info. App’en er gratis, og kan downloades via App Store og Google Play Store – søg på ’Folkemødet – officiel app’. Programmet i app’en opdateres løbende og har også events med, som er oprettet efter programavisens deadline.

Folkemødet mod madspild
I år sætter vi ind mod madspil på Folkemødet. Interesseorganisationen Danmarks Restauranter og Cafeer, anti-madspilds-app’en YourLocal og NGO’en Stop Spild Af Mad uddeler hele 4.000 gratis ’doggy-bags’ til Folkemødets spisesteder, så du kan få resten af din mad med dig til senere sult.
Se listen over Folkemødets madboder her

Fly til Folkemødet afgår fra Udenrigsterminalen
Husk, at alle indenrigsfly, altså også Bornholmerflyet, afgår fra Udenrigsterminalen. Vær opmærksom på dette, så du ikke misser dit fly.

Bo midt i Folkemødet
Har du endnu ikke fundet et sted at sove på Folkemødet, så skynd dig at booke et Tenthouse i Folkecampen på Allinge Stadion. Så får du nemlig dit eget telt med madras, boks til opbevaring, strøm til din mobiloplader, bade- og toiletfaciliteter.
Læs mere og bestil på www.folkecamp.dk

Bustrafik under Folkemødet
Al rutebustrafik (BAT-busser) til og fra Folkemødet er i år samlet på Kirkepladsen i Allinge. Det gælder også busser til og fra lufthaven og færgen. Det er ikke muligt at køre i bus direkte til Sandvig. Man skal i stedet benytte sig af de gratis shuttlebusser mellem Langebjergvej (Sandvig) og Kirkepladsen i Allinge, der via Slotslyngen kører hver time. Desuden kører shuttlebussen mellem Nordly (Sandvig) og Kongeskærskolen kører hvert 20. minut.
Bemærk venligst, at det vil tage ekstra tid at komme til og fra Sandvig.
Læs mere om trafik i Allinge under Folkemødet
    
Folkemødet på Facebook
På Folkemødets Facebookside kan du følge med i, hvad der sker af nye tiltag og hvad der rør sig her i den sidste tid, inden det går løs på hele Danmarks politiske festival.
Find os her