Nyhedsbrev til arrangører 13. april 2016

Bo i hjertet af Folkemødet
Det har længe været et ønske at skabe flere festivalnære overnatningsmuligheder under Folkemødet, og i år slår Folkemødet dørene op for Folkecamp’en. En luksus teltplads der kan huse op mod 500 gæster, placeret på Allinge Stadion, kun få hundrede meter fra Hovedscenen. Folkecamp’en består af enkelte træhytter og over 200 Tenthouses; en blanding mellem en camplet og et telt, kendt bl.a. fra Smukfest og Roskilde Festival. Udover Tenthouses og træhytter byder Folkecampen på toilet- og badefaciliteter samt morgenmad. 
Læs mere om Folkecamp og bestil overnatning 

Annoncering i Folkemødets programavis
Ønsker du at give jeres events ekstra opmærksomhed, er der mulighed for at annoncere i Folkemødets Programavis, som udgives i samarbejde med Avisen Kommunen. Programavisen udkommer i et oplag på cirka 50.000 eksemplarer, som distribueres på Folkemødet samt udsendes til alle politikere og beslutningstagere i landets større organisationer. Annoncering i Folkemødets programavis er forbeholdt aktører, der har tilmeldt sig som arrangører af et politisk arrangement på Folkemødet og placering tildeles efter først-til-mølle-princippet. Som noget nyt kan du i år annoncere i selve program-appen.
Læs om annoncering i programavisen
Læs mere om sponsorat af Folkemødets app 

Stadebeskrivelser 
For at alle stadepladsholdere kan nå at indsende stadepladsbeskrivelser, er der sat en ny deadline for indsendelse af disse. En stadepladsbeskrivelse skal indeholde et kort rids af de løbende eller gentagende aktiviteter der afholdes på stadepladsen (også bådpladser), og som ikke medtages i programmet som enkelstående events. Stadepladsbeskrivelserne vil blive trykt i Folkemødets programavis, og må indeholde maks. 300 anslag, inkl. ordmellemrum. Hvis I er flere organisationer på stadepladsen, kan I angive dette nederst i beskrivelsen. 
Senest 1. maj skal du have sendt din stadepladsbeskrivelse til folkemoedet@brk.dk

Køb din Folkemøde busbillet nu
Det bornholmske busselskab BAT, kører alle busserne til og fra Folkemødet i Allinge. På BAT's hjemmeside kan du allerede nu købe og betale din busbillet til Folkemødet 2016. Der sælges både dagsbilletter og et kort, der gælder under alle fire Folkemøde-dage. Under Folkemødet vil det også være muligt at købe billetter i busserne via Mobile Pay.
Køb din Folkemøde busbillet her