Nyhedsbrev til arrangører 13. maj 2016

Har du fået tilladelse til at servere vin/øl?
Bornholms Politi gør opmærksom på, at alle, der udskænker øl og vin til Folkemødet, skal have en lejlighedstilladelse til dette. Også selvom der ikke opkræves betaling for drikkevarerne – og uanset, om udskænkningen foregår i eget telt eller på steder med offentlig adgang. Din ansøgning om en såkaldt lejlighedstilladelse skal være Bornholms Politi i hænde senest fredag den 20. maj 2016, hvorefter din ansøgning vil blive vurderet. Send din ansøgning til BORNH@politi.dk 
Kontakt Bornholms Politi på 56 90 14 48, hvis du har spørgsmål
Følg også Bornholms Politi på Twitter

p-tilladelse og parkering
Som stadeholder har du mulighed for at få én p-tilladelse til parkering, som gælder på en af de to p-pladser for arrangører. Den ene, kaldet ’Pa’, er placeret bag Allinge Stadion. Den anden, kaldet ’Pb’, er placeret ved Pileløkken/Lundegård. Ansøg om tilladelse ved at sende en mail med bilens registreringsnummer, dit stadenavn samt stadenummer til maria.loevenstroem@brk.dk
Får du parkeringstilladelsen, modtager du den i starten af juni måned på mail. Du kan også afhente din p-tilladelse i Infocenteret ved Kirkepladsen. På selve Folkemødet skal den placeres synligt i bilens forrude.
Har du brug for yderligere parkeringsmuligheder, henviser vi til de offentlige p-pladser P1 og P2 ved Pilegade 37B, P3 ved Egevej eller P4 ved Tejnvej 21A. Bemærk, at der ikke er arrangørparkering ved Kæmpestranden.
Læs mere og download kort over Folkemødet her

Busdrift til og fra allinge under folkemødet 
Al bustrafik til og fra Folkemødet er i år samlet på Kirkepladsen i Allinge. Det gælder også busser til og fra lufthavn og færge. Det er ikke muligt at køre direkte til Sandvig i bus. Istedet skal man skifte til shuttlebus i Allinge på en af følgende ruter: 
Shuttlebusser til Langebjerg (Sandvig) kører fra Kirkepladsen, via Slotslyngen, hver time.
Shuttlebusser til Nordly (Sandvig) kører fra Kongeskærskolen hvert 20. minut.  
For gangbesværede er der shuttlebusser mellem parkeringspladserne P1, P2 og P3 og parkeringspladsen ved Skomagerstræde. Fra parkeringspladsen P4 er der ca. 10 minutters gang ad hyggelige stier til Folkemødet.

Køb din Folkemøde busbillet nu
Det bornholmske busselskab BAT kører alle busserne til og fra Folkemødet i Allinge. På BAT's hjemmeside kan du allerede nu købe og betale din busbillet til Folkemødet 2016. Der sælges både dagsbilletter og et kort, der gælder under alle fire Folkemøde-dage. Under Folkemødet vil det også være muligt at købe billetter i busserne via Mobile Pay.
Køb din Folkemøde busbillet her