Nyhedsbrev til Folkemødets gæster 20. april 2016

Bo i hjertet af Folkemødet
Det har længe været et ønske at skabe flere festivalnære overnatningsmuligheder under Folkemødet, og i år slår Folkemødet dørene op for Folkecamp’en. En luksus teltplads der kan huse op mod 500 gæster, placeret på Allinge Stadion, kun få hundrede meter fra Hovedscenen. Folkecamp’en består af enkelte træhytter og over 200 Tenthouses; en blanding mellem en camplet og et telt, kendt bl.a. fra Smukfest og Roskilde Festival. Udover Tenthouses og træhytter byder Folkecampen på toilet- og badefaciliteter samt morgenmad. 
Læs mere om Folkecamp og bestil overnatning 

Køb din Folkemøde busbillet nu
Det bornholmske busselskab BAT, kører alle busserne til og fra Folkemødet i Allinge. På BAT's hjemmeside kan du allerede nu købe og betale din busbillet til Folkemødet 2016. Der sælges både dagsbilletter og et kort, der gælder under alle fire Folkemøde-dage. Under Folkemødet vil det også være muligt at købe billetter i busserne via Mobile Pay.
Køb din Folkemøde busbillet her 

Programmet for Folkemødet tager form
Arrangørerne er begyndt at indmelde events og programmet for dette års Folkemøder begynder at tage form. Du kan følge med i udviklingen og se events i vores program som de kommer ind.
Du kan følge med i programmet her