Copy
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier voor de online versie
 
 
Nieuwsbrief HBO-I
  maart - nummer 63Hoger Beroepsonderwijs
 
 
     
  In deze editie:  
     
 
 
Agenda
17-25 maart int. Conference Tour
5 april Docentendag
21 juni Platform en lustrumdag
7 oktober Job en Studenten Event
 
     
     
   
 

Jef Staes op HBO-i Docentendag

Niemand minder dan Jef Staes is de keynote speaker op de HBO-i Docentendag op 5 april. De schrijver van bestsellers als ‘Mijn manager is een held’ en ‘Mijn organisatie is een oerwoud’ is een autoriteit als het gaat om leerprocessen en innovatie.

Lees meer »
  HBO I
   
   
   
 

Inschrijven banenmarkt Job en Studenten Event gestart

Op 6 oktober komen honderden enthousiaste hbo-studenten naar het WTC in Rotterdam om zich te oriënteren op een toekomst in de ICT, tijdens het HBO-ICT Job en Studenten Event. Bedrijven en organisaties die zich alvast willen presenteren aan jonge IT-talenten, kunnen zich nu inschrijven voor de banenmarkt.

Lees meer »
  HBO I
   
   
   
 

Blog internationale Conference Tour HBO-i

Van 17 tot en met 25 maart vindt de internationale Conference Tour van HBO-i plaats. 40 vertegenwoordigers van hbo-instellingen gaan op studiereis naar Singapore en Maleisië. Op het programma staan onder andere bezoeken aan een hogeschool, Singapore Institute of Technology en Cyber Security Malaysia. Blijf op de hoogte van alle ervaringen tijdens de Conference Tour via de HBO-i reisblog.

Lees meer »
  HBO I
   
   
   
 

UWV: “Tekort aan vakmensen op arbeidsmarkt houdt nog jaren aan”

Werkgevers kampen weer vaker met moeilijk vervulbare vacatures, zo blijkt uit onderzoek van UWV. De grootste knelpunten: ICT en techniek. In de ICT is er met name grote behoefte aan programmeurs voor specifieke programmeertalen (dot.net, java) en systeemanalisten en –ontwikkelaars.

Lees meer »
  HBO I
   
   
   
 

Masterclass ICT voor docenten

KPN, Siemens en Decos bieden in samenwerking met de Regionale Steunpunten Zuid-Holland drie masterclasses op locatie aan. Met deze reeks van masterclasses krijgen docenten een kijkje in de keuken bij diverse ICT-bedrijven en zicht op de belangrijkste trends.

Lees meer »
  HBO I
   
   
   
 

Beurs voor excellente IT-studenten

Ken je een excellente IT-student? Meld hem of haar aan voor de dutch digital delta Talent Grants. Dit beurzenprogramma is bedoeld voor talentvolle studenten die een IT-opleiding (of cross-over) volgen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau.

Lees meer »
  HBO I
   
   
   
 

Computable Awards zoekt succesvolle ICT-projecten in het onderwijs

Computable zoekt de meest succesvolle ICT-projecten in de Nederlandse onderwijsmarkt voor de twaalfde editie van de Computable Awards. Je kunt projecten aanmelden tot en met 23 maart 2017.

Lees meer »
  HBO I
   
   
     
     
     
 
COLOFON   REDACTIEADRES
Redactie:
Renée Prins,
Marie-José Martens,
Marieke van Seggelen
  HBO-I stichting
Postbus 15051,1001 MB Amsterdam
T 020 626 17 82, F 020 627 03 22
E info@HBO-I.nl, www.HBO-I.nl
     
 
     
     
  Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen meld u dan hier af.