Wordt dit bericht niet goed weergegeven of gebruik je Microsoft's Outlook 2007 of 2010,
klik dan op de volgende link voor de online-versie.
 
 
 [logo Savannah Bay]  
Savannah Bay's Mind, Body & Soul Nieuwsbrief
 
 
Lieve lezer, Soms lijkt een dag alleen maar te bestaan uit keuzes maken - en dat is niet altijd makkelijk om bewust te doen. Wat eet je voor lunch? Wat streep je het eerst af op je to-do lijst? Gun je jezelf de tijd voor ontspanning? Omdat het toch lastig blijft om tussen alle goede adviezen door te navigeren helpen wij je een handje - of je nu zit met verlatingsangst, een burn-out, concentratieproblemen of lichamelijke klachten. Met alle ophef over voedsel- en dieettrends van de laatste tijd - denk aan The Green Happiness - is het voor veel mensen een moment om kritisch naar hun eetpatroon te kijken. Met Het voedsellabyrint ben je goed op weg: de schrijvers bieden niet simpelweg eetadvies, maar gaan dieper in op de vele oorzaken van eetgedrag, en geven praktische tips om hier verandering in te brengen. En niet alleen eten wordt lastiger: in onze dynamische 24-uurs economie is het lastig te bepalen wat onze ware roeping is, het snijpunt tussen wat we moeten en wat we willen - waar Elle Luna over schrijft - en om een balans te vinden tussen individueel geluk en het welzijn van de wereld om ons heen, zoals Peter Venmans bespreekt in Amor Mundi. Praktische tips, schema's en oefeningen, zoals in Stephen Covey's werkboek voor De zeven eigenschappen en Lisa Steltenpool's Kickstart,, wordt het makkelijker om jezelf - en de wereld om je heen - beter te begrijpen en te veranderen.

Veel leesplezier!
-Het Savannah Bay team

Savannah's Selectie

 

Bregje Hofstede

De herontdekking van het lichaam: over de burn-out

In dit boek vertelt Bregje Hofstede hoe ze in een burn-out terechtkwam en zich er langzaam aan ontworstelde, en gaat ze op zoek naar de filosofische en maatschappelijke context van die ervaring. Het resultaat is een doorleefd relaas over de gezondheidsrage die niet over welzijn gaat, maar over presteren; over het filosofische ideaal van zelfkennis en waarom dat zo zelden op het lichaam werd toegepast; en wat er gebeurt als je dat toch doet. Ze onderzoekt wat het betekent om een schrijvend lijf te zijn, en in hoeverre het uitmaakt dat dat een schrijvend vrouwenlichaam is. Het lichaam als hoofdpijndossier, kan dat ook anders?


Hannah Cuppen

Liefdesbang cadeaubox

Deze cadeaubox bevat 52 inspiratiekaarten om verlatingsangst en bindingsangst te overwinnen. Na haar succesvolle debuut uit 2014, Liefdesbang, schreef Hannah Cuppen nu inspiratieteksten en oefeningen die je kunt gebruiken als je de angst niet langer wilt laten regeren daar waar liefde kan bloeien. Ze zijn verzameld in een prachtig vormgegeven box.


Stephen Covey

Werkboek: De zeven eigenschappen

Betere keuzes maken, jezelf en anderen beter begrijpen en weerbaarder worden: het is maar een greep uit wat je kunt bereiken door te leven naar de principes die Stephen Covey ons ruim 25 jaar geleden meegaf in zijn wereldwijde bestseller De zeven eigenschappen. Dit werkboek helpt je zijn principes toe te passen met weekschema's, korte reminders over de essentie van Covey's gedachtegoed, verwijzingen naar passages uit zijn boek voor wie de diepte in wil en praktische uitdagingen en oefeningen. 


Savannah's nieuwste BOEKEN 


Paperback | € 19,99

Bestel hier


Paperback | € 18,99

Bestel hier


Paperback | € 20,00

Bestel hier


Paperback | € 17,99

Bestel hier


Gebonden | € 22,50

Bestel hier


Paperback | € 18,99

Bestel hier


Gebonden | € 19,95

Bestel hier


Gebonden | € 19,99

Bestel hier


Paperback | € 20,00

Bestel hier


Gebonden | € 17,99

Bestel hier 
 


Deze gratis nieuwsbrief is een uitgave van Boekwinkel Savannah Bay in Utrecht, © 2010-2013.
Wanneer je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je jezelf via de volgende link afmelden:
 afmelden van de nieuwsbrief | verander je abonnement 

*
Email Marketing Powered by Mailchimp