Wordt dit bericht niet goed weergegeven of gebruik je Microsoft's Outlook 2007 of 2010,
klik dan op de volgende link voor de online-versie.
 
 
 [logo Savannah Bay]  
LHBT NIEUWSBRIEF
 
 
Lieve lezer,
Het prachtige zomerse begin van mei bracht ons al helemaal in de zomerstemming, en bij de zomer horen natuurlijk leuke buitenactiviteiten! Dinsdag 17 mei is het IDAHOT, de internationale dag tegen homofobie, bifobie en transfobie waarop aandacht wordt gevraagd voor seksuele- en genderdiversiteit. In het kader daarvan organiseren het Utrechtse Midzomergracht Festival en het COC gezamelijk de Walk of Love: een kleurrijke en opvallende optocht dwars door de Utrechtse binnenstad waarbij iedereen mee mag lopen: hetero, homo, lesbo, bi of trans. Onze medewerkers zijn er ook bij! Sluit bij ons aan en laat zien wie je bent. Meer informatie over de Walk of Love vind je hier, en over IDAHOT hier.

Verder leven wij alvast toe naar de 20ste editie van het literaire LHBT-evenement Uit de Boekenkast, dat dit jaar plaatsvindt op 22 juni als onderdeel van het Midzomergracht Festival (17-26 juni 2016). Schrijfsters Hanna Bervoets, Maartje Wortel, Nina Polak en Elisabeth Lockhorn (biografe Andreas Burnier) zullen hier centraal staan. Kom snel naar onze winkel om je alvast in te lezen voor deze bijzondere avond! Kaartjes kosten €12,50 en kan je kopen via onze webshop.

Veel leesplezier!
-Het Savannah Bay team

Savannah's Selectie

 

Todd Haynes

Carol (de DVD!)

De bekroonde film met Cate Blanchett en Rooney Mara, gebaseerd of Patricia Highsmith's The Price of Salt, is eindelijk uit op DVD! In het New York van de jaren '50 ontmoet Therese Belivet, verkoopster in een warenhuis, de verleidelijke Carol Aird die gevangen zit in een mislukt huwelijk. De vonk slaat onmiddellijk over en als de onschuld van hun eerste ontmoeting vervaagt, wordt hun verbondenheid dieper.


Doeschka Meijsing

Een liefde in mindere mate

Het eerste gedeelte van de dagboeken van lesbische schrijfster Doeschka Meijsing, die ze tussen 1961 en 2009 bijhield en waarin ze verslag doet van haar verliefdheden, haar vriendschappen, van de reizen die ze maakte en de boeken die ze las, van de ruzies die ze uitvocht en van de ernstige depressies waaraan ze leed. 


Hanya Yanagihara

Een klein leven

Aangrijpende roman met een prachtige homo verhaallijn over vier studievrienden die samen hun weg zoeken in New York. Een van hen, Jude, is teruggetrokken, slim en raadselachtig, en zijn vrienden weten beter dan vragen te stellen over zijn verleden. Ze proberen zijn pijn te verlichten, maar naarmate de decennia verstrijken dringt zich de vraag op of Jude wel verlost kan worden van de demonen uit zijn verleden. Ook het boek van de maand bij DWDD.


Savannah's nieuwste BOEKEN 


Homo

€ 19,99 | Paperback

Bestel hier


Lesbisch

€ 19,99 | Paperback

Bestel hier


Lesbisch

€ 19,95 | Paperback

Bestel hier


Homo

€ 19,99 | Paperback

Bestel hier


Transgender

€ 18,95 | Paperback

Bestel hier


Transgender

€ 14,50 | Paperback

Bestel hier


Homo

€ 9,95 | Hardcover

Bestel hier


Homo

€ 19,95 | Paperback

Bestel hier 
 


Deze gratis nieuwsbrief is een uitgave van Boekwinkel Savannah Bay in Utrecht, © 2010-2013.
Wanneer je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je jezelf via de volgende link afmelden:
 afmelden van de nieuwsbrief | verander je abonnement 

*
Email Marketing Powered by Mailchimp