Wordt dit bericht niet goed weergegeven of gebruik je Microsoft's Outlook 2007 of 2010,
klik dan op de volgende link voor de online-versie.
 
 
 [logo Savannah Bay]  
Savannah's ILFU nieuwsbrief
 
 
Het ILFU komt eraan! .. en daarom een speciale Nieuwsbrief Tijdens het International Literature Festival Utrecht - ILFU vult het voormalig Postkantoor op de Neude zich met het beste wat de internationale romankunst te bieden heeft. Onder de bogen van de indrukwekkende Grote Hal ontmoet je schrijvers uit alle windstreken die het afgelopen jaar stuk voor stuk romans van wereldformaat schreven. Met optredens van Laurent Binet, Connie Palmen, Zia Haider Rahman en vele anderen. PJ Harvey opent het festival op vrijdagavond! In deze Nieuwsbrief onze favorieten uit het programma.
Bekijk hier het hele programma (of haal een gratis programmaboekje in onze winkel). En bestel hier je kaartjes.. ze gaan hard!


Festivalbookstore Savannah Bay Savannah Bay is er trots op om met een speciale festivalbookstore op het ILFU te staan. Gedurende het hele festival vind je de boeken van alle optredende auteurs  in onze sfeervolle winkel in de Barzaal. Zowel Nederlands-, Engels- als Franstalig, aangevuld met leuke literaire cadeautjes boeken en natuurlijk de speciale ILFU-festival bundel. Je kunt uiteraard met pin betalen. 
Zaterdag overdag hebben we ook een kraam op de markt in de Grote Hal. Deze is voor iedereen gratis toegankelijk.

Auteurs signerenEn alle schrijvers komen signeren bij onze stand! Ja, echt allemaal :-). Na afloop van hun optreden kun je je boeken door je favoriete auteur laten signeren. Voorkom in de rij staan bij onze stand en reserveer je boek nu alvast via onze website.

Alle ILFU boeken op een rijtjeWe hebben alle boeken van de optredende auteurs overzichtelijk bij elkaar gezet in onze webshop: de ILFU lijst. Bekijk hier vast de boeken en bestel of reserveer vast wat je wilt kopen. De boeken zijn vanaf morgen vrijwel allemaal op voorraad.

ILFU Service: bestel NU vast je boek voor op ILFU Geen zin om lang bij onze stand in de rij te staan na een optreden? Wil je geen risico lopen dat een boek uitverkocht raakt voordat je het bemachtigd hebt?
Hiervoor hebben we Savannah's ILFU Service bedacht. Bestel nu vast je gewenste boek via de webshop, betaal met iDeal of Paypal en we leggen het meteen voor je klaar (mits al voorradig). Je kunt het laten opsturen (tot wo. 20-4) of in de winkel komen ophalen.
Wil je het bij onze stand halen? Vink dan bij je bestelling de optie 'in de winkel ophalen' aan en meld in het opmerkingenveld 'ik kom het bij de stand ophalen'.  Dan leggen wij het op naam voor je klaar in de stand. LET OP: deze service geldt alleen voor AL BETAALDE boeken.

We wensen je heel lees- & festivalplezier!
Hartelijke groet,
Marischka Verbeek & Savannah's ILFU-team: Lenneke, Leonie, Daniëlle, Mirjam, Herma, Gera, Lola, Eric, John, Astrid, Brenda, Alice, Robby, e.a.

Savannah's Selectie

 

P.J. Harvey

The Hollow of the Hand

PJ Harvey and Seamus Murphy set out on a series of journeys together to Kosovo, Afghanistan, and Washington DC. The Hollow of the Hand marks the first publication of Harvey's powerful poetry, in conversation with Murphy's indelible images.
Paperback bestel
hier
Deluxe Hardback, bestel hier


Nell Zink

Misplaatst

Weergaloze roman van Nell Zink, bekend van De rotskruiper. Opwindend, hysterisch en fascinerend: Zink doorbreekt alle hokjes van gender, ras en seksualiteit, en schuwt geen enkel taboe.
NL hardback bestel
hier
EN paperback Mislaid bestel hier


Sunjeev Sahota

Het jaar van de gelukszoekers

Het aangrijpende verhaal van drie Indiase jongemannen die een nieuw leven proberen op te bouwen in de UK. Sahota schakelt moeiteloos tussen India en Engeland, tussen heden en verleden - waarmee hij de verschillende werelden van de hoofdpersonen schitterend tot leven brengt. 
NL paperback, bestel hier
EN The year of the runaways, pb, bestel hier


Savannah's nieuwste BOEKEN 

CONNIE PALMEN

Jij zegt het

Ted Hughes en Sylvia Plath vormen het beroemdste liefdespaar uit de moderne westerse literatuur. In Jij zegt het geeft Connie Palmen ons het verhaal van Ted.
Bestel hier

LAURENT BINET

De 7de functie van taal

Weergaloze roman over taal, die zich afspeelt in de veelbewogen jaren tachtig, toen intellectueel Parijs nog het centrum van de wereld was.
Bestel hier

MEENA KANDASAMY

De zigeunergodin

Roman over een waargebeurde massamoord, en tegelijkertijd over de onmogelijkheid om een roman te schrijven over een waargebeurde massamoord.
Bestel hier

ZIA HAIDER RAHMAN

In het licht van wat wij weten

De geschiedenis van Zafar en zijn vriend voert ons naar New York, Kabul, Londen,  Bangladesh. Een wervelend epos over de grote thema's van het leven: liefde, afkomst, bezit, klasse, oorlog, geloof, dood.
Bestel hier

HAGAR PEETERS

Malva

De geheime dochter van Pablo Neruda en zijn Nederlandse vrouw vertelt haar verhaal, na haar vroege dood. Deze even lyrische als verhalende debuutroman van dichter Hagar Peeters ontroert en verrast.
Bestel hier

MICHAEL MUHAMMAD KNIGHT

Taqwacore

In een huis in Buffalo (VS) leeft een groep jonge moslimpunks: boerqadragende riot grrlls, soefi’s met hanenkammen, straight edge soennieten.
Bestel hier

REIF LARSEN

Ik ben Radar

Rasverteller Larsen neemt je mee naar twee broers in Bosnië, naar de magie van een afgelegen rubberplantage in Cambodja en naar een containerschip op weg naar Congo met honderden mechanische vogels.
Bestel hier

GRIET OP DE BEECK

Gij nu

 Vijftien doodnormale mensen staan op de drempel van een grote verandering in hun leven; ze hoeven er alleen nog maar overheen te stappen. Wat maakt dat ze dat doen? Of juist niet? Daar ligt Op de Beecks fascinatie.
Bestel hier

JONATHAN COE

Nummer Elf

Briljante opvolger van de befaamde satire What a carve up. Over het moderne stadse leven, politiek en privé.
Bestel hier

KIM VAN KOOTEN

Lieveling

Schrijver Michel Faber is enorm fan van deze aangrijpende debuutroman. Hij interviewt Kim op het ILFU. Bestel hier

RENATA ADLER

Speedboot

De grande dame van de experimentele roman. Samen met Simone de Beauvoir en Hannah Arendt behoort ze tot de grote vrouwelijke essayisten van de jaren 60/70. De roman Speedboot is een ware cult-klassieker.
Bestel hier

TONNUS OOSTERHOFF

Op de rok van het universum

In een rijkgeschakeerd mozaïek voert Tonnus Oosterhoff de kettingrokende dierenarts Roelof de Koning ten tonele. Wij volgen zijn gang door het leven en die van zijn metgezellen, babyboomers zoals hijzelf.
Bestel hier 
 


Deze gratis nieuwsbrief is een uitgave van Boekwinkel Savannah Bay in Utrecht, © 2010-2013.
Wanneer je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je jezelf via de volgende link afmelden:
 afmelden van de nieuwsbrief | verander je abonnement 

*
Email Marketing Powered by Mailchimp