Wordt dit bericht niet goed weergegeven of gebruik je Microsoft's Outlook 2007 of 2010,
klik dan op de volgende link voor de online-versie.
 
 
 [logo Savannah Bay]  
Savannah's Literaire nieuwsbrief
 
 
Lieve lezer,
Mocht je het nieuws nog niet hebben vernomen--wij bij Savannah Bay zijn apetrots dat onze winkelmanager, Lenneke de Ruijter, een jaar lang op de TV komt bij De Wereld Draait Door als lid van het boekenpanel! Is dit helemaal aan je voorbij gegaan? Hier kun je de aflevering, en het interview met Lenneke, terugkijken. Hieronder hebben we alle boeken uitgelicht die door het boekpanel werden besproken staan, met een speciale plaats in de schijnwerpers voor het DWDD boek van de maand: Selma, van Carolijn Visser, en Lenneke's keus voor die titel: Het vogelhuis, van Eva Meijer. Ook vind je hier ons Boek van de Maand oktober: Afscheidstournee van Vrouwkje Tuinman, waarin op haast speelse wijze een portret wordt geschetst van het leven, de dood en de nalatenschap van de geroemde - en verguisde - vioolvirtuoos Nicolò Paganini.  Verder hebben we met nieuwe boeken van grootheden als Jonathan Safran Foer, Oek de Jong, Michel Faber, Paulo Coelho en J.M. Coetzee. Genoeg fijns om mee weg te kruipen bij de kachel nu de dagen weer gaan lengen.

Veel leesplezier!
-Het Savannah Bay team.

Savannah's Selectie

 

Carolijn Visser

Selma

De Wereld Draait Door Boek van de Maand, mede gekozen door onze eigen Lenneke. Selma is het meesterlijk vertelde, bijzondere verhaal van de joodse Selma Vos, die tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de Nazi's wist te ontsnappen en na haar huwelijk met een Chinese man als enige Nederlander in China woorden ten tijde van Laat Honderd Bloemen Bloeien, de Grote Sprong Voorwaarts en de Culturele Revolutie verbleef. 


Eva Meijer

Het vogelhuis

Roman over het wonderlijke leven van Len Howard (1894-1973), die een carrière als violiste opgaf en naar het Zuid-Engelse platteland verhuisde, waar ze een bijzondere band opbouwde met de vele vogels in en rond haar cottage. Eva Meijer stuitte als filosoof op het onderzoek van Howard, dat onterecht in de vergetelheid is geraakt. Het vogelhuis draait om muziek en vogelzang, mensenmanieren en koolmeesconventies, en uiteindelijk om wat het betekent om ergens thuis te horen.


Vrouwkje Tuinman

Afscheidstournee

Savannah's Boek van de Maand. Als de vioolvirtuoos Nicolò Paganini overlijdt, laat hij een zoon van bijna vijftien achter, een flinke erfenis, een bijzondere collectie instrumenten - en zijn lichaam. De jonge Achille Paganini krijgt geen toestemming zijn vader, verketterd als 'duivelkunstenaar', te begraven. Aan zijn onconventionele kindertijd, waarin hij continu op reis was met zijn alleenstaande vader, komt een einde. Het wonderlijke verhaal van de Paganini's vertelt over trouw, familiebanden, toewijding, geloof en ongeloof, eerzucht en de keerzijde daarvan. 


Savannah's nieuwste BOEKEN 


Gebonden | € 49,99

Bestel hier


Paperback | € 24,99

Bestel hier


Paperback | € 20,95

Bestel hier


Paperback | € 29,99

Bestel hier


Paperback | € 15,95

Bestel hier


Paperback | € 19,99

Bestel hier


Paperback | € 19,99

Bestel hier


Paperback | € 4,95

Bestel hier


Gebonden | € 19,95

Bestel hier


Gebonden | € 19,95

Bestel hier


Paperback | € 17,99

Bestel hier


Paperback | € 19,99

Bestel hier


Gebonden | € 18,99

Bestel hier 
 


Deze gratis nieuwsbrief is een uitgave van Boekwinkel Savannah Bay in Utrecht, © 2010-2013.
Wanneer je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je jezelf via de volgende link afmelden:
 afmelden van de nieuwsbrief | verander je abonnement 

*
Email Marketing Powered by Mailchimp