Wordt dit bericht niet goed weergegeven of gebruik je Microsoft's Outlook 2007 of 2010,
klik dan op de volgende link voor de online-versie.
 
 
 [logo Savannah Bay]  
LHBT NIEUWSBRIEF
 
 
Lieve lezer, De temperatuur duidt ondertussen echt de herfst aan en de reeds gepasseerde herstvakantie en Savannah's herfstsalon doen dat ook. Heb je deze laatste gemist? Geen nood: de besproken boeken, het prachtige Liefde is een rebelse vogel van Mounir Samuel en Aldus Sybren van Micha Meinderts, zijn uiteraard nog steeds bij ons verkrijgbaar. Verder duiken we in deze nieuwsbrief (meeliftend op het staartje van de Maand van de Geschiedenis) met onze tips queer history in: bijvoorbeeld met Queer, a Graphic History (ook heel leuk als Sinterkerst cadeau!); de DVD van Strike a Pose, over de achtergronddansers van Madonna's inmiddels iconische (met de BH that put the 'conic' in 'iconic') Blond Ambition tour; een prachtige geïllustreerde uitgave van het eerste deel, Objects, van Gertrude Stein's klassieke en innovatieve Tender Buttons; en de meeslepende biografie Mien, over Mien van Bree, Nederland's eerste vrouwelijke wereldkampioen wielrennen in 1938, die o.a. voor Marianne Vos een grote inspiratie was. In dit portret wordt haar persoonlijke verhaal verteld: haar lesbische relatie, haar doorzettingsvermogen en haar gevecht voor de rechten van vrouwen in de topsport.

Veel leesplezier!
-Het Savannah Bay team

Savannah's Selectie

 

Mounir Samuel

Liefde is een rebelse vogel

Tip van Inge: 'Liefde is een rebelse vogel is een roman waarin je als lezer makkelijk meegevoerd kan worden, in een rap tempo volg je de personages in heden en verleden. Een voorspelbaar liefdesverhaal is dit zeker niet, want door alle liefde en hartstocht heen
gevlochten, is er plaats voor rauwe confrontaties, interne conflicten en zelfs maatschappelijke problemen van deze tijd. Het verhaal is zeer gelaagd; je zoekt als lezer naar antwoorden op de vele vragen en mysteries die zich voordoen.' Lees hier meer.


Paul Claes

De haas en de regenboog

Tip van Michel: 'Dit boek gaat over de verdoemde relatie tussen de Franse dichters Arthur Rimbaud en Paul Verlaine. Zodra je het eerste hoofdstuk leest, ben je in Londen, in 1870. Tussen de geuren, de mist, de stank, de kroegen, de haven, de kleuren. Paul Claus vertelt over de vervloekte relatie tussen de twee, het afstoten en vergeven, de drank en drugs, dromen en werkelijkheid. Dit boek is zowel interessant voor Patti Smith fans, die groot fan is van Rimbaud, en op een toegankelijke manier meer willen weten, als voor iedereen die een toegankelijke roman wil lezen over de eerste homo-iconen en zijn spetterende relatie met mededichter Verlaine.'


Linda de Haan

Lance en Lot zoeken zich rot

In dit vrije vervolg op Koning & Koning zijn ridder Lance en ridder Lot heel gelukkig samen. Toch ontbreekt er iets in hun veel te grote kasteel - maar wat of wie...? Ze zoeken in de moestuin, ze zoeken op alle markten van het land, ze plakken posters en ze vliegen naar het land van de kangoeroes. Wanneer de ridders de moed bijna opgeven, bonkt er plotseling iemand op de deuren van de poort!


Savannah's nieuwste BOEKEN 


Homo

Paperback | € 17,99

Bestel hier


Homo

Paperback | € 19,99

Bestel hier


Lesbisch

Paperback | € 12,95

Bestel hier


Lesbisch

Paperback | € 19,90

Bestel hier


Lesbisch

Gebonden | € 16,95

Bestel hier


Transgender

Paperback | € 17,99

Bestel hier


Transgender

Paperback | € 25,00

Bestel hier


Homo

DVD | € 16,99

Bestel hier


Algemeen

Paperback | € 18,95

Bestel hier


Algemeen

Paperback | € 17,50

Bestel hier 
 


Deze gratis nieuwsbrief is een uitgave van Boekwinkel Savannah Bay in Utrecht, © 2010-2013.
Wanneer je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je jezelf via de volgende link afmelden:
 afmelden van de nieuwsbrief | verander je abonnement 

*
Email Marketing Powered by Mailchimp