Wordt dit bericht niet goed weergegeven of gebruik je Microsoft's Outlook 2007 of 2010,
klik dan op de volgende link voor de online-versie.
 
 
 [logo Savannah Bay]  
Savannah's Mind Body & Soul Nieuwbrief
 
 
Lieve lezer,
Paraplu kapot, tegenwind, de kerstdagen voorbij en de lente nog ver weg - genoeg reden om je wat meer blue te voelen dan normaal. Heb je tijdens deze donkere dagen behoefte aan meer dan gewoon een opkikker en zoek je evenwicht, inspiratie of zingeving, ren dan niet naar de apotheek, maar kom naar onze winkel! Bij ons haal je namelijk een wondermiddel: vitamine B van Boeken.

Omdat we middenin de Maand van Spiritualiteit zitten, hebben we in deze nieuwsbrief speciaal een aantal van onze laatste binnenkomers geselecteerd die helpen je om bewust en stressvrij in het leven te staan. Neem het heft in eigen handen met de werkboeken Gelukkig zijn van Lee Crutchley en Make it happen! van Kari Chapin, of neem een bladzijde uit het levensverhaal van Happinez-oprichter Inez van Oord, wiens boek Als jouw leven een cirkel is werd uitgeroepen tot het Beste Spirituele Boek van 2016. Je vindt bij ons ook het essay van de Maand van de Spiritualiteit geschreven door Ben Tiggelaar, Mooi Werk, voor maar € 3,50. In dit essay analyseert Tiggelaar hoe onze houding tegenover werken veranderd is, en hoe we het beste uit ons werk kunnen halen.

Kijk snel welke andere boeken we in het zonnetje hebben gezet - en vergeet zeker niet jezelf in het zonnetje te zetten deze maand. Dan zijn de sombere winterdagen zo weer voorbij.

Veel leesplezier!
-Het Savannah Bay team.

Savannah's Selectie

 

Irene van Gent

Geluk in 8 koppen thee

Op zoek naar manieren om gelukkiger te worden, besloot Irene van Gent het Achtvoudige Pad van Yoga te gaan volgen om rust te vinden, moeitelozer te leven en meer liefde en vrijheid te ervaren. In Geluk in 8 koppen thee laat Irene zien dat je niet het Achtvoudige Pad hoeft te doorlopen om te ontdekken wie je bent, maar dat je elementen ervan kunt integreren in je dagelijks leven.


Ben Tiggelaar

Mooi werk

Persoonlijk en inspirerend essay bij het thema van de Maand van de Spiritualiteit 2016: ‘Werk in evenwicht’. Gedragswetenschapper en schrijver Ben Tiggelaar verdiept zich al ruim 25 jaar in leiderschap en verandering. In Mooi werk verkent hij onze relatie met werk in 31 kleine stappen. Wat maakt werken plezierig, goed en zinvol? 


Inez van Oort

Als jouw leven een cirkel is

Inez van Oort vertelt in dit boek over haar levenslessen als oprichter van de magazines Seasons en Happinez als een reis door de levenscirkel. Haar verhaal gaat over succes en verlies en de manier waarop ideeën tot stand komen. Ze helpt je je richting te kiezen in je leven en opnieuw te kunnen beginnen. Het gaat om de eenvoudige vraag: waarom doe ik wat ik doe? Gaat het alleen over 'ik', of ook over idealen, over verbinding maken? 


Savannah's nieuwste BOEKEN 


Paperback | € 18,90

Bestel hier


Gebonden | € 19,99

Bestel hier


Paperback | € 12,50

Bestel hier


Paperback | € 19,99

Bestel hier


Opschrijfboekje | € 14,95

Bestel hier


Hardcover | €9,99

Bestel hier 
 


Deze gratis nieuwsbrief is een uitgave van Boekwinkel Savannah Bay in Utrecht, © 2010-2013.
Wanneer je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je jezelf via de volgende link afmelden:
 afmelden van de nieuwsbrief | verander je abonnement 

*
Email Marketing Powered by Mailchimp