Alles over het diamanten muziekfestival.

Persbericht : Nieuwe voorzitter EMJ

Neerpelt - Rutger Nuyts wordt de nieuwe voorzitter van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd. Dat is zaterdag bekend gemaakt op een korte persconferentie. Voor het 60ste EMJ zal Nuyts samen met huidig voorzitter Jan Coninx een tandem vormen. Daarna neemt hij de fakkel helemaal over. Jan Coninx is sinds 10 jaar EMJ-voorzitter maar heeft de laatste tijd gezondheidsproblemen.
Rutger Nuyts is geen onbekende in het festival. Als kleine jongen al zette hij de stoelen klaar op het podium, later werd hij host, trad hij toe tot het festivalbestuur en coördineerde hij het muziekfestival achter de schermen. Jan Coninx is bijzonder tevreden dat er in eigen rangen iemand bereid gevonden werd om deze veeleisende maar boeiende taak op zich te nemen. Foto: Jan Coninx (rechts) met zijn opvolger, Rutger Nuyts.

Download hier de foto.

Leon Houben,
EMJ Pers & communicatie

60e Muziekfestival 2012

Tussen 27 april en 2 mei zal Neerpelt opnieuw het muzikale hart van Europa zijn. Al 60 jaar lang, komen ieder jaar ongeveer 100 groepen uit diverse Europese en andere landen naar Neerpelt. Dit muzikaal gebeuren wordt afwisselend voor internationale koren en instrumentale ensembles georganiseerd. Een professionele jury beoordeelt op een constructieve en niet competitieve manier de muzikale prestaties van de deelnemers. Naast de jury- en avondconcerten biedt het EMJ de deelnemers de gelegenheid om samen te musiceren tijdens workshops, de optocht, de happening en de sfeervolle proclamatie. Lees meer...
ONZE COORDINATOREN

Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Toekomstlaan 7 bus 2
3910 Neerpelt
tel +32 11 662 339
info@emj.be


ORGANISATIE

Voorzitter Jan Coninx - Rutger Nuyts
Staf : Chris Hermans, Nadine Vanderstukken

Pers : Leon Houben

ONLINE

www.emj.be
Copyright © 2012 EMJ festival, All rights reserved.
Writing press about the European Music Festival for Young People in Neerpelt

Our mailing address is:
EMJ festival
Toekomstlaan 7
Neerpelt 3910
Belgium

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list | update subscription preferences