Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt van 1 mei tot 5 mei 2014.

Persbericht : Na vijf jaar nieuwe website

Neerpelt - Na vijf jaar intensief gebruik was de website van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd aan een grondige vernieuwing toe. Verschillende EMJ comitéleden hebben maandenlang hun schouders onder dit vernieuwingsproject gezet met een nieuwe, fris ogende en jonge website als resultaat. Ze is overzichtelijk en beter gestructureerd dan voorheen en bevat natuurlijk een schat aan informatie. Overtuig jezelf op www.emj.be

Inhoudelijk werd een nieuwe structuur opgezet opdat de informatie betreffende onder andere inschrijven, deelnemen en bezoeken klaar en duidelijk wordt weergegeven. De homepage werd volledig nieuw ontworpen met de laatste nieuwtjes onderaan.
In het oogspringend zijn de vele getuigenissen en een bijdrage over hoe het EMJ zijn festival positioneert. Eveneens belangrijk om weten is dat groepen die willen deelnemen zich reeds kunnen inschrijven voor een deelname aan het festival van 2014.

Het spreekt voor zich dat de enorme schat aan EMJ-foto's en -filmpjes op de website zullen te zien zijn. "Stay tuned", zouden we zo zeggen, want regelmatig zal nieuwe informatie en nieuw beeldmateriaal toegevoegd worden. De website zal de volgende maanden beslist nog groeien. Voorlopig is de site enkel in het Nederlands en het Engels beschikbaar maar zal ook een Duitse, een Franse en een Spaanse versie toegevoegd worden.

Noteer ook dat de eerstvolgende editie van het Europees Muziekfestival voor de Jeugd een vocaal festival is dat plaats vindt van donderdag 1 tot maandag 5 mei 2014.

Cultuurprijs


EMJ Pers

Leon Houben
EMJ Pers & communicatie
+32 479 81 59 03
pers@emj.be
of via de EMJ organisatie +32 11 66 23 39www.emj.be

ONZE COORDINATEN

Europees Muziekfestival voor de Jeugd vzw
Toekomstlaan 7 bus 2
3910 Neerpelt
tel +32 11 662 339
info@emj.be


ORGANISATIE

Voorzitter : Rutger Nuyts
Staf : Chris Hermans, Nadine Vanderstukken

Pers : Leon Houben

ONLINE

www.emj.be
Copyright © 2013 EMJ festival, All rights reserved.
Writing press about the European Music Festival for Young People in Neerpelt

Our mailing address is:
EMJ festival
Toekomstlaan 7
Neerpelt 3910
Belgium

Add us to your address book
Email Marketing Powered by Mailchimp
unsubscribe from this list | update subscription preferences