Copy
Arteriet fronter TheMoen på Rotterdam kunstmesse
View this email in your browser

Rotterdam Contemporary Artfair

Arteriet fronter TheMoen på kunstmesse

Med 16 000 besøkende på fem dager regner vi med at TheMoen og arteriet får mulighet til å presentere seg selv på en høvelig måte. Kunstmessa i Rotterdam har blitt stedet for å se og bli sett av en stadig mer internasjonalisert kunstverden. Den er blitt et bransjetreff uten like for museumer, gallerier og kunstnere. Vi er stolte over å kunne vise det Kristiansand har å tilby til den 'passelig store' havnebyen som Rotterdam er.

4. februar braker det løs, og vi pakker sakene våre igjen på søndag 8. februar i håp om at en del av TheMoens arbeider har funnet et nytt hjem i utlandet.

Sjekk nettsiden deres: http://www.rcartfair.com/info/algemene-informatie/
Her er en fin videosnutt fra forrige kunstmesse i 2014: https://www.youtube.com/watch?v=5riIDJdvEO8&x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534
 

Gratisbillett til Rotterdam Contemporary Artfair
TheMoen ved siste utstilling EYE CANDY fra oktober her på arteriet. Vi kommer til å ta med forskjellige godsaker til Nederland, også fra utstillingen i 2013. VI har allerede fått strålende tilbakemeldinger fra nettverket i Nederland og gleder oss til å vise et bredt spekter av TheMoens verden.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
arteriet er åpent ved avtale og bare på ukedager frem til neste utstillingsåpning 13.februar kl.18:00. BRIGHT GREEN & OTHER COLORS ved Marianne Lund.
Bilde fra Marianne Lund sin utstilling Human Error ved Kristiansand Kunsthall i fjor vår. Vi kan allerede nå røpe at kunstneren kommer til å stille ut noe helt annet her på arteriet. Mer info følger!
Share
Tweet
Forward
Copyright © 2015 51k arteriet, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp