Copy
BinnensteBuiten 2016 - Nieuw: 12 weken coaching - Nieuw: cursus Natuurlijk Kunst - e-training
www.leefkunst.com

BinnensteBuiten 2016

11 en 12 juni is het weer zo ver: de zesde editie van BinnensteBuiten. Net als vorig jaar vindt dit Leefkunst-kampeerweekend plaats in de Krimpenerwaardse polder, vlakbij Gouda.

Het thema is "terug naar de basis". Dat houdt in dat je gaat ondervinden hoe goed het voelt om zelf vanaf de basis dingen te maken uit pure, natuurlijke grondstoffen. Je maakt je eigen pastelkrijt van aardpigmenten, inkt van planten, een ruwe kwast van een tak, een tekenpen van olifantengras. Maar ook: hoe maak ik vuur? En vervolgens houtskool om mee te tekenen?
En natuurlijk ga je aan het werk met je zelfgemaakte grondstoffen. 

Dat wordt BinnensteBuiten 2016. Meer info: klik hier. Het programma is op zaterdag en zondag, maar je mag vrijdagavond al je tent opzetten. Er is een beperkt aantal kamers beschikbaar voor niet-kampeerders. De kosten zijn   € 175 euro all in. Heb je vragen of wil je je aanmelden, dan kan dat via een email naar leefkunstmail@gmail.com.


 

E-training

Wil je graag thuis aan het werk om ontspannen en met plezier in het leven te kunnen staan? Op de momenten waarop het jou uitkomt, maar toch met persoonlijke feedback? De e-training van Leefkunst biedt precies dat. Wekelijks krijg je opdrachten thuis gestuurd via de mail. Dit zijn lichaamsoefeningen, aandachtsoefeningen en creatieve opdrachten. Deze opdrachten kunnen door iedereen gedaan worden, ook door mensen die zichzelf niet creatief vinden. Je stuurt wekelijks een verslag van je ervaringen, met foto's van je creatieve werk. Je krijgt vervolgens een mail met persoonlijke feedback. Tijdens de training zijn er drie gesprekken bij Leefkunst; bij de start, halverwege en als afsluiting. De training duurt 5 maanden, zodat je genoeg tijd hebt om het geleerde te integreren in het leven van alledag. De kosten zijn € 140 euro per maand, incl. BTW.
Meer info: Klik hier
Heb je vragen of wil je je aanmelden, stuur dan een mail naar leefkunstmail@gmail.com.
 
 

Nieuw: 12-weken-coaching

Sinds kort kan er een individueel coachingstraject gevolgd worden van 12 weken dat gaat over opener, lichter en met meer plezier in het leven staan. Je leert meer contact met je lichaam te hebben, je te ontspannen en beter met anderen te communiceren. Je wordt je bewust van je gedrags- en gedachtenpatronen, gaat intensiever beleven en leert de tijd niet langer als drukfactor te ervaren. In principe is er een vast coachingsprogramma, maar er wordt naar jouw persoon gekeken en naar wat jouw specifieke leerpad is. Alle aspecten komen aan bod; je lichaam, je emoties, je gedachten en je sociale interactie. Op een veelzijdige manier, die voor iedereen iets te bieden heeft.

Je krijgt wekelijks tijdens een gesprek in de Leefkunst-praktijkruimte opdrachten mee naar huis. In de gesprekken kijken we naar je ervaringen en naar wat er nodig is.
De kosten voor dit individuele traject zijn € 725 euro (inc. BTW), te betalen in maandelijkse termijnen van € 241,50.

Meer info, klik hier.
Heb je interesse in dit traject of heb je vragen, stuur dan een email naar leefkunstmail@gmail.com

Nieuwe Cursus: Natuurlijk Kunst

Al jaren werk ik zo veel mogelijk met natuurlijke grondstoffen in mijn kunst en laat ik zo veel mogelijk natuurlijke processen plaatsvinden tijdens het maakproces. Ik werk bijvoorbeeld met aardpigmenten, zand, slootwater, regen, vuur, klei, plantenresten en inkt van planten. Mijn opgedane kennis wil ik graag delen met anderen. Daarom kun je in april een korte cursus van 3 lessen komen volgen, waarin je een aantal basisprincipes kunt ervaren. We werken buiten en zijn dus wel enigszins afhankelijk van het weer. 

Data: donderdag 7, 14 en 21 april, 09.30 - 11.30 uur
Kosten: € 100 euro inclusief materiaal
Locatie: Essendreef 74, Gouderak
Maximaal aantal deelnemers: 5
Vragen/Aanmelden: leefkunstmail@gmail.com
 
Copyright © 2016 Leefkunst, All rights reserved.


Ons adres is:
Leefkunst
leefkunst@gmail.com
Email Marketing Powered by Mailchimp