Copy
2021. július

Tábor

A tábor első hete nagyon jól sikerült. 80 táborozó érkezett hozzánk. Mindannyian élvezték a tábort. Nagyon figyeltek a bibliai foglalkozáson, sokat nevettek a jeleneteken és lelkesen játszottak.

Táborunkban minden héten tartunk „döntésre hívást”, megosztjuk velük a teljes evangéliumot és felajánljuk a megtérés ajándékát. Sokan jelezték, hogy szeretnének megtérni. Huszonötükkel személyesen el is beszélgettünk a döntésükről. Isten gondoskodott bőségesen ösztöndíjról, valamint elegendő önkéntesről. Nagyon hálások vagyunk mindenért! 

Bibliaiskola

A bibliaiskolában hálásak vagyunk, hogy Európa országai megnyílnak, mert diákjaink most a nyári 8 hetes szolgálatukat több mint 10 különböző országban végzik. Sokan közülük táborokban szolgálnak fiatalok felé, vagy Európa városaiban evangelizálnak. Kérünk, imádkozzatok azért, hogy amint Isten ajtókat nyitott az utazáshoz, hasonlóképp nyissa meg a fiatalok szívét, akikkel megoszthatjuk az evangéliumot. Kérjük, imádkozzatok azért is, hogy Isten arra használja ezt a nyarat, hogy elmélyítse diákjainkban azt vágyat, hogy a szolgálatra szánják az életüket!

Evangélizációs szolgálatok

Ahogy a gyülekezetek is egyre inkább kinyitnak, lehetőségünk volt meglátogatni kettőt is az elmúlt hónapban: a dunaharaszti Teérted és a soltvadkerti baptista gyülekezetet. Minkét gyülekezettel régóta szolgálunk együtt különböző területeken, jó volt most a szolgálatok újraindításáról beszélni. Bízunk benne, hogy szeptembertől a diákjainkkal és munkatársainkkal újból együtt szolgálhatunk hetente, segítve a gyülekezeteket abban, hogy a saját közösségeiket elérjék az evangélium üzenetével.  

Rendezvények

Lehetőségünk volt több vendégcsoportot fogadni a területünkön a júniusi hónap folyamán: két gyülekezet itt töltötte a nyári csendesnapját, míg három óvoda is ellátogatott a parkba. Ráadásul helyet biztosítottunk egy röplabdabajnokságnak is. 

Imakérések

Kérjük Istent:

  • a nyári tábori szolgálatért, hogy a táborozók és a munkatársak egészségesek legyenek, és hogy még sokan döntsenek Krisztus mellett.

  • bibliaiskolai jelentkezésekért, hogy sokan gondolják át és jelentkezzenek az őszi szemeszterre, és hogy növekedjen a diáklétszám tavalyhoz képest.

  • több gyakornokért és munkatársért egyes területeken.

  • hogy rendelje ki a szükséges támogatást a nyár végéig, hogy megépülhessen az új hálóépület.


Adjunk hálát:

  • a járványügyi helyzetért, amely sokat javult hazánkban.

  • azért, hogy több mint 900 táborozó regisztrált a nyári táborba. Az utolsó 5 hét már betelt!

  • azért, hogy a bibliaiskolai jelentkezés is egyre növekszik.

Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2021 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat