Copy
2021. május

Amint Magyarországon megkezdődik az újranyitás a COVID korlátozásai után, és élvezhetjük a szabadságot és a tavaszi időjárást, nagy az izgalom a WOL Élet Szava háza táján. Szeretettel ajánlom olvasásra a legfrissebb tóalmási híreket főként a nyári tábori előkészületekről és a helyi gyülekezetek megújult szolgálati lehetőségeiről. Köszönjük, hogy kapcsolatban állhatunk!

Gyülekezeti szolgálatok

A lezárások okozta minden nehézség ellenére Isten számos lehetőséget nyitott meg számunkra, hogy gyülekezeteket és fiatalokat szolgáljunk az ország különböző részein. Márciusban volt az első olyan alkalom, amikor személyes szolgálhattunk egy gyülekezetben. Abban a kiváltságban volt részünk, hogy a bibliaiskolás diákjainkból álló énekcsoporttal egy ifit tarthattunk, majd a vasárnapi istentisztelet dicsőítését vezethettük és igehirdetéssel szolgáltunk.

Annak ellenére, hogy ez volt az eddigi egyetlen személyes gyülekezeti szolgálatunk, számos gyülekezet vasárnapi istentiszteletén vezettünk dicsőítést és szolgálatunk igehirdetéssel online. A diákjaink különböző kreatív videóanyagokat készítettek a vasárnapi iskolás generáció számára, amelyet több mint 150 gyülekezettel osztottunk meg, így segítve a lelkipásztorokat és vasárnapi iskolai szolgálókat, hogy még hatékonyabban szolgálhassanak a legfiatalabbak felé.

Húsvéti történet - Jézus Isten Fia

Bízva abban, hogy a járvány és ezzel együtt a lezárások nemsokára megszűnnek, továbbra is készülünk arra, hogy újra személyesen szolgáljunk gyülekezetekben, fiatalok felé, illetve készülünk a nyári táborra, amikor reményeink szerint hétről-hétre fiatalok százai jönnek táborozni.

Köszönjük, hogy imában és hűséges támogatásotok révén részesei vagytok a szolgálatunknak!

Tábor

Minden évben, egy hétvége alatt készülünk fel az önkénteseinkkel a nyári szolgálatra. Átismételjük velük a fontos dolgokat: hogyan osszam meg az evangéliumot, mit tegyek, ha valakinek lelki problémái vannak stb. A tavalyi évben nem volt lehetőségünk egy ilyen alkalmat szervezni, idén is csak online lehettünk együtt. Ennek ellenére nagyon jó volt a hangulat. Körülbelül 150-en voltak jelen. Rengetegen vannak közülük, akik eddig táboroztak, de most már önkénteskedni szeretnének a táborban. Csodálatos volt látni, ahogy figyelnek, jegyzetelnek és nagyon komoly és hasznos kérdéseket tesznek fel. Izgatottan várjuk már a tábori szezont!

Online csapatépítés

Több mint 600 táborozó jelentkezett már a nyárra. Hamarosan elkezdődik az önkéntes regisztráció is. Továbbra is keresünk szakképzett, tapasztalattal rendelkező elsősegély nyújtót, aki nagyban segítené a szolgálatunkat.

Kérünk, imádkozz további tábori ösztöndíjakért! Nem szeretnénk, ha bárki is lemaradna a táborozásról anyagi okok miatt.


 
Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2021 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat