Copy
2022. június

Te is adhatsz nehéz időkben reményt a gyermekeknek!

Nyári táboraink hamarosan kezdődnek! Eddig több mint 600 táborozót regisztráltunk a 7 hetes táborozásra. Jelentkezz, míg van hely! https://www.esztabor.org/

Az itthon és környező országokban zajló események sok család számára kétségbeejtő kihívást jelentenek. Egyesek a baj elől menekülnek, míg mások pénzügyi és egyéb bizonytalanságokkal szembesülnek. Ennek eredményeként sok olyan gyerek van, akinek nagy szüksége van a békére és reményre, amit a mi nyári táborunk kínál. Sokan viszont nem engedhetnék meg maguknak a költségeket.
Ezért tűztük ki célul erre a nyárra, hogy további 7 millió Forintot gyűjtsünk a tábori ösztöndíj alapunkba. Ez további 100 ösztöndíjat tesz elérhetővé, hogy a nehéz és néha traumatikus helyzetben lévő gyerekek eljuthassanak a táborainkba, és hallhassák az evangéliumot, miközben egy hetet szeretetteljes, biztonságos környezetben tölthetnek el. További információért bátran írjatok!
 
Ha Isten arra indítana, hogy támogasd ezt a projektet, akkor kérjük adományodat erre az OTP számlaszámra utald: WOL Élet Szava
11742063-20010427

Kérjük, a közleménybe írd be: „tábori ösztöndíj”!

Egy jól végződő tanév

Véget ért bibliaiskolánk újabb tanéve, és micsoda áldás volt! Az évzáró ünnepségünk május 28-án volt, ahol közel 60 diákkal ünnepeltünk.
A diákok itt töltött utolsó néhány hete csodálatos bizonyságtétel volt arról, hogy Isten hogyan nevelte őket, és hogyan tudja a jövőben is használni a hűségüket.
Idén tavasszal munkatársaink és diákjaink missziós utakon jártak szerte Európában, ahol gyülekezetekkel és szolgálatokkal együttműködve osztották meg az evangéliumot.
Olvassátok el Arnas, egy litván diákunk élménybeszámolóját:
 
„Az egyik legnagyobb különbség Bosznia és más európai országok között az, hogy ott a fő vallás az iszlám. Odafelé menet meglepődve láttunk mecseteket még a legkisebb falvakban is. A helyiekkel beszélgetve észrevettük, hogy milyen szorgalmasan és vallásos aktivitással gyakorolják az iszlámot. Ennek ellenére úgy tűnt, hogy a többség a családjuk és a hagyományok miatt hisz az iszlámban, nem pedig meggyőződésből.
Világosan látszik, hogy Boszniában szükség van az evangéliumra. A boszniai keresztények őszinték és "valódiak". Krisztust vallani egy muszlim társadalomban szégyent, nehézséget és elnyomást jelent.
Az egyik legnagyobb dolog amivel segíthettünk, az egy helyi imaház felújítása volt. Bár eleinte ez nem volt tervben, mégis elkezdtük, mert ez volt az egyik legnagyobb szükségük.
Az egyik legfontosabb lecke, amit megtanultunk, hogy alkalmazkodnunk kell egy olyan kultúrához, ahol az emberek nem tervezik meg a napi menetrendjüket, és nagyon spontánok. Ennek ellenére az út végén láttuk, hogy nincs szükségünk percről percre történő időbeosztásra ahhoz, hogy Isten hatékonyan használjon minket.”
Szolgálócsapatunk Portugália utcáin is evangelizált
Ha esetleg ismernél valakit, aki bibliaiskolai programunk keretében szeretne hitében növekedni, küldd el nekik ezt a linket: https://bibliaiskola.org

Úszómedence projekt

Egy nagy álmunk van, amihez te is hozzájárulhatsz. Szeretnénk, ha táborunkban minden a lehető legjobb minőségű lenne. Célunk egy modern, biztonságos és élményt nyújtó úszómedence építése, amelyet a táborozóink, bibliaiskolánk résztvevői és más vendégeink használhatnának áprilistól szeptemberig.
 
Ha Isten arra indít, hogy támogasd az úszómedence projektünket, akkor kérjük adományodat erre az OTP számlaszámra utald: WOL Élet Szava
11742063-20010427

Kérjük, a közleménybe írd be: úszómedence adomány
Köszönjük szépen!
Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2022 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat