Copy
2022. nov.

Bemutatkoznak munkatársaink:
Az Antal Család

Én, Péter, erdélyi magyar származású vagyok, feleségem Lara pedig részben holland, részben indiai. Mindketten a vajtai Golgota Bibliaiskolában végeztük tanulmányainkat.  12 éve vagyunk házasok, és ebből 10 évet Dubajban éltünk és dolgoztunk. Életem nagy részében hivatásos zenészként dolgoztam.
Két gyermekünk van, William (9 éves) és Sarah (7 éves).

Két és fél évvel ezelőtt az Úr elhívott minket, hogy csatlakozzunk az Élet Szava misszióhoz Magyarországon, hogy Közép-Európa Istent még nem ismerő fiatalsága felé szolgáljunk. Engedelmeskedtünk az Ő hívásának, hazaköltöztünk, és most én vezetem a WOL Magyarország zenei szolgálatait. 

Az a célom, hogy zenei szolgálatunk kimagasló legyen a táborokban, gyülekezeti szolgálatok során, iskolai evangelizációknál és a Bibliaiskolában. A zene olyan nyelv, amivel Istent magasztalhatjuk és ami segíthet az evangélium hirdetésében. A kitűnő zenei szolgálat megnyithatja az emberek szívét és ajtókat nyithat a szolgálatunk előtt.

Lara főállású anya. Szeret részt venni a diákok tanítvánnyá nevelésében, szeret házicsoportot vezetni és angol nyelvet szokott tanítani a nyári táborokban.

Bibliaiskolai nyílt hét

Lőrincz Natália kolléganőnk foglalkozik a felvételi ügyekkel. Tőle érkezett az alábbi beszámoló.

„November 2. és 5. között abban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy 23 fiatalt fogadhattunk Magyarországról, Csehországból, Németországból, Szlovákiából, Litvániából és Romániából.

A meghívott diákoknak lehetőségük volt részt venni az iskola mindennapi életében. Együtt ültek diákjainkkal a tanórákon, a kollégiumi szobákban aludtak, együtt étkeztek velük, közösen imádkoztak a tanítványi csoportokban, az utolsó napon pedig az Élet Szava vezetőivel, Alex-szel és Lacival egy kérdezz-felelek alkalmon vehettek részt.

Nagy öröm volt azt látni, hogy a diákok és a munkatársak meleg szeretettel fogadták vendégeinket. Alig 3 nap elteltével látogatóink rendes diákoknak érezhették magukat.

Az egyik este a vendégek egy csoportja meglátogatta családunkat. A bibliaiskola Családi est közösségi programjában vettek így részt, ahol diákjaink őket vendégül látó munkatárs családoknál töltenek el egy estét. Ezen az alkalmon megkértem őket, hogy meséljék el, mit tanultak a hét során. Egyikőjük azt válaszolta, hogy lenyűgözte, hogy ilyen rövid idő alatt milyen sok mindent megértett. Egy másik kedves vendégünk pedig arról beszélt, hogy az Élet Szava bibliaiskola nagyszerű lehetőség arra, hogy növekedjenek az Istennel való kapcsolatukban."

Imakérések

  • Kérjük, imádkozz Péter és Lara támogatásáért. Hitből jöttek el közénk, bíznak Isten gondviselésében. Ha szeretnél segíteni nekik, azt a WOL Élet Szava 11742063-20010427-00000000 számlaszámára „Antal család” közleménnyel teheted meg.
  • Kérünk imádkozz a december 4-én sorra kerülő Wolferencia elnevezésű ifjúsági konferenciánkért. A konferencia témája: Fiatalként a gyülekezetben
  • Kérünk imádkozz azért, hogy missziónk vezetőváltása zökkenőmentesen megtörténjen. Kádár Laci december 27-én veszi át a vezetői feladatot Alex Konyától. Hála Istennek, eddig jól halad az átmenet.
  • Kérünk imádkozz azért,  hogy Isten gondoskodjon a megnövekedett rezsiköltségünk anyagi fedezetéről. Ha Isten arra vezet, hogy adománnyal segíts ezen a területen, adományodat a fenti számlaszámára „adomány rezsiköltségre” közleménnyel küldheted el.
Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2022 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat