Copy
2022. február

Új építkezés a közeljövőben

épületterv
Hálás szívvel örvendezünk!
Néhány nappal ezelőtt véglegesítettük és aláírtuk a C épület projektre vonatkozó szerződést. Ha az Úr is úgy akarja, néhány héten belül megtörténik az alapkőletétel, majd az új épület 2023-ban átadásra kerül. Ezzel jelentősen növeljük a táborunk és bibliaiskolánk befogadóképességét a jövőben! Isten csodálatos módon gondoskodott! Hálásak vagyunk az Úrnak, és mindenkinek, aki hozzájárult ehhez.

WOLferencia beszámoló

Decemberben szervezett ifjúsági konferenciánk nagy áldás volt! Mindig is nagy álmunk volt, hogy rendezhessünk egy konferenciát, ami a lelki növekedésre fókuszál. Sok önkéntesünk és táborozónk is igényli az ilyen eseményeket. A fő témánk: Keresztényként a mindennapokban.
Az évek során azt vettük észre, hogy sok keresztény fiatal össze van zavarodva. Célunk az volt, hogy pár fontos kérdést megválaszoljunk a Biblia fényében, ezért három nagyszerű külsős előadót kértünk fel erre. Mindannyian nagyon felkészültek voltak és nagyon fontos igazságokat osztottak meg velünk és a 80 fiatallal, aki csatlakozott hozzánk!
Mindez nem csak a fiataloknak, hanem nekünk is hatalmas áldás volt. Reméljük, idén is tudunk szervezni egyet!

Téli táborok

A járványügyi helyzet miatt a tervezett 3 téli tábori hétvégénkből csak egyet fogunk tudni megszervezni, méghozzá február 27-29-ig. Nem érdemes kihagyni, és még van néhány hely! Ha esetleg ismersz olyan fiatalt, aki érdeklődne táboraink iránt, nem kell nyári táborig várni!
Jelentkezz most! https://www.esztabor.org/telitabor

Gyülekezeti szolgálatok

Kiváltságunk volt még decemberben a Soproni Baptista gyülekezetben szolgálni zenével, igehirdetéssel. Hálásak vagyunk ezekért a kiépített kapcsolatokért. Januárban kevesebb alkalmunk volt kimenni szolgálni, de már nyílnak újra lehetőségek, ezért kérjük az imáitokat, hogy terveink megvalósulhassanak!

Missziós konferencia

A január végére tervezett missziós konferenciát sajnos későbbi dátumra kellett halasztanunk. Jelen tervek szerint április 8-10 között lesz megtartva, ugyanazzal a nagyszerű előadóval, Todd Ahrenddel! Téged is nagy szeretettel várunk! Regisztráljatok itt még ma!

Úszómedence projekt

Egy nagy álmunk van, amihez te is hozzájárulhatsz! Szeretnénk, ha táborunkban minden a lehető legjobb minőségű lenne. Célunk egy modern, biztonságos és élményt nyújtó úszómedence építése, amelyet a táborozóink, bibliaiskolánk résztvevői és más vendégeink használhatnának áprilistól szeptemberig. Vágyunk, hogy a medencét már a következő, 2022-es tábori szezonban beüzemeljük.
 
Ha szeretnél adományt küldeni az úszómedence építésének projektjére, akkor erre az OTP számlaszámra utald:

WOL Élet Szava
11742063-20010427

Kérjük, a közleménybe írd be: úszómedence adomány

Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2022 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat