Copy
2022. március 1.
Kedves Barátaim!
Február 23-án, szerdán este az ukrajnai Élet Szava munkatársai megkezdték a Kijev közelében lévő ingatlanunk evakuálását. Negyvenöten biztonságban megérkeztek Magyarországra, többségükben nők és gyerekek. Magyarország mellett még a romániai, csehországi, lengyelországi és németországi (Koeris-tó) szolgálatainkat is megtöltik az Ukrajnából menekülő emberek. Ezek közül vannak hitetlenek is. Sokuk számára ez megrázó élmény volt. Sok esetben férjet, rokonokat és szeretteiket hagyták hátra. A legtöbben csak azzal jönnek, amit a kezükben tudnak cipelni.
 
Kérünk, imádkozzatok ezekért a családokért. Jelenleg bizonytalan jövő előtt állnak, mivel otthonaik és szeretteik még mindig Ukrajnában vannak. Néhányuknak orvosi ellátásra van szüksége. Kérlek, imádkozzatok különösen egy Simeon nevű 3 éves kisfiúért. Egy rendkívül komoly és speciális műtét vár rá lesz Olaszországban a következő napokban.
 
Kérlek, imádkozzatok azért, hogy gyorsan véget érjen ez az Ukrajna elleni háború. Kérlek, imádkozzatok Isten oltalmáért a családtagjaikért. Imádkozzatok, hogy Isten vigasztalja meg őket ebben a bizonytalanságban.
 
A Word of Life csapataink készen állnak arra, hogy segítsenek nekik humanitárius szükségletekkel, biztonságos helyet biztosítva és a Krisztusban való lelki reménységgel szolgálva. Kérünk, imádkozzatok csapatainkért, különösen Közép-Európában. Az európai kontinensen a II. világháború óta ez az eddigi legnagyobb válság, és folyamatosan alakul tovább az egész kontinensen ez a tragédia. Hisszük, hogy Isten adta nekünk ezeket az ingatlanokat, és pontosan ilyen időre helyezett minket ide. Ha szeretnél adakozni, hogy segíts nekünk ezeknek a nagy szükségleteknek az ellátására, az alábbiakban találod az információkat. Az utunkba áramló sokak nevében köszönjük a törődést!
Alex Konya
Igazgató
Word of Life Europe

Hogyan lehet segíteni?

Sokan kérdezik, hogy anyagilag miként tudják támogatni a helyzetet. Hálásak vagyunk az imáitokért! Ezen kívül céladományokat is gyűjtünk, mellyel a rászorulókat segítjük.

Magyar számlánkra:
Magyarországról 
OTP 11742063-20010427
Megjegyzésbe, kérjük, írja be: ukrán menekült csoport
 
Külföldről
Name of Bank: OTP Bank  
Address of Bank: 2760 Nagykáta, Bajcsy Zs. U.1., Hungary
Official Name on account: WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
BIC (Swift) Code: OTPVHUHB
IBAN: HU32 1174 2063 2001 0427 0000 0000
Megjegyzésbe, kérjük, írja be: ukrán menekült csoport
Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2022 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat