Copy
2021. szeptember

Tábor

A 2021-es tábori időszakunk áldásokban gazdag volt. 917 gyerek és fiatal töltötte nálunk nyári szünetének egy részét, rengeteg pozitív élményt és emléket szereztek maguknak. Sokan növekedtek a hitükben, sőt, rengeteg táborozó megtette első lépését Isten felé. 129-en jelezték megtérésüket felénk, valamint 204-en szánták oda az életüket Istennek. Bár amerikai önkéntes barátaink nem tudtak idén együtt szolgálni velünk, Isten gondoskodott segítségről. Hála Istennek a vírus most is elkerült bennünket és a hét hetünket komolyabb baleset nélkül tudtuk zárni. Idén is, úgy érezzük, mint minden nyár után, hogy eddig ez volt a legjobb tábor a WOL Élet Szava történelmében.

Bizonyságtétel:

„16 éves vagyok és ez a harmadik alkalom, hogy eljövök ide táborozni. Nekem a megtérés egy folyamat volt, de itt mondtam ki ezen a héten. Több időt szeretnék fordítani Istenre és a Biblia olvasására. Szeretnék több keresztény barátot szerezni. Számomra a szoba tagjainak külön rendezett tábortűz volt a legjobb és a bizonyságtételek tábortüze is, nagyon szeretem hallgatni mások bizonyságtételét és rájövök, hogy mennyi közös van az ő életükben és az enyémben. Ezen a héten, amit megtanultam, hogy ne csak az számítson, ami most van, hanem ami az örökkévalóságban is számítani fog. A másik, ami nagyon megfogott, hogy a kis és a nagy dolgokban is forduljak Istenhez. Az angol oktatás is nagyon jó volt a tanárok is és a csoporttagok is." (Kata, 16)

Evangélizációs szolgálatok

Idén nyáron a dunaharaszti Teérted Baptista Gyülekezettel immár harmadik alkalommal szerveztünk közösen tábort. Évközben a munkatársaink és diákjaink egy csoportja vezeti a Teérted Gyülekezet ifjúsági alkalmait, így szoros kapcsolatunk van a gyülekezettel és az ifiközösség tagjaival. A nyári táborral igyekszünk nem hívő fiatalokkal kapcsolatot építeni, illetve elmélyíteni azt azokkal a fiatalokkal, akik nem rendszeres látogatói az ifjúsági alkalmaknak. A tábor minden napja egy bibliai tanítással indult, majd a különböző programok tették ki a nap további részét: sportok, kajak, lézerharc, és sok más. Bízunk benne, hogy az év folyamán viszontláthatjuk azokat a fiatalokat is, akik először kerültek a tábor révén kapcsolatba evangéliumi hívőkkel, és talán először hallották a jó hírt. 

Bibliaiskola

Az új tanévet a bibliaiskolában nagy reményekkel és elvárásokkal kezdjük. Annak ellenére, hogy a COVID továbbra is fenyeget bennünket, jól haladunk az előkészületekkel. Azok a diákok akik szobavezetőkként fognak szolgálni már meg is érkeztek, az ő képzésük pedig folyamatban van a héten.

Szeptember 15-én lesz a diákok regisztrációs napja. Ezidáig 61 diák jelentkezett vagy már elfogadásra került, 13 különböző nemzetiség képviseletében. Ez felér egy csodával és az Úrnak adunk hálát értük!

Szeptember 1-én megtartottuk a bibliaiskola első munkatársi értekezletét. Krisztusban szerzett identitásunkról volt szó, valamint arról, hogy hogyan éljünk közösségként a diákokat és másokat szolgálva. Megemlítettük azt is, hogy Krisztus nélkül semmire sem vagyunk képesek. Csak Őrá figyelünk!

Úszómedence projekt

Kérünk, imádkozz, hogy elegendő anyagi támogatás kíséretében álmunk megvalósuljon, és egy modern, biztonságos és élményt nyújtó úszómedence épülhessen területünkön jövő nyárra a táborozóink, bibliaiskolánk résztvevői és más vendégek használatára.
 
Ha szeretnél adományt küldeni az úszómedence építésének projektjére, akkor erre az OTP számlaszámra utald:

WOL Élet Szava
11742063-20010427

Kérjük, a közleménybe írd be: “úszómedence adomány
 

További részletek az alábbi brosúrán:

Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2021 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat