Copy
2021. június

Miről szól a gyakornoki programunk?

Kifejezetten arra irányul, hogy gyakornokainknak több kiemelkedő lehetőséget biztosítsunk a következő területeken: először is, mélyíthetik a hitüket és növekedhetnek a Krisztussal való kapcsolatukban a négy szem közti tanítványozás és a közös programok által. Másodszor, felkészülhetnek a szolgálatra és fejleszthetik magukat a személyes mentoráláson és képzésen keresztül, illetve a tanultakat egyből gyakorlatba is ültethetik. Harmadszor, lehetőségük van felismerni Isten esetlegesen a szolgálatra, misszióra való elhívását. Negyedszer, az Úr dicsőségére ténylegesen hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a WOL Élet Szava többeket elérjen Magyarországon és Közép-Európában.

Milyen munkakörökre jelentkezhetnek gyakornokok?

Bibliaiskola:
                                Diákvezető
                                Adminisztrációs asszisztens
                                Munkafeladatok koordinátora
                                Szolgálatok koordinátora
                                Dicsőítő csapattag

Üzemeltetés:
                                Karbantartás asszisztens
                                Házvezetés asszisztens
                                Konyhai és étkezői asszisztens
                                IT részleg
                                Multimédia koordinátor

Tábori csapat:
                                Tábori csapattag
                                Bibliaklub csapattag

Gyülekezeti szolgálatok:
                                Angol oktató
                                Gyerek-/Bábszolgálat csapattag

Hogyan jelentkezhetsz?

A jelentkezési űrlap magyarok részére az alábbi linken érhető el:

Jelentkezési űrlap

Kérdés esetén fordulj a gyakornoki program vezetőihez, Todd és Beth Meyerdirkhöz, az gyakornoksag@eletszava.org e-mail címen.

Gyakornokaink mondták

„Azért döntöttem úgy, hogy gyakornok leszek a WOL Élet Szavánál, mert azt éreztem, hogy az Úr itt szeretne látni. Ezt több módon is megerősítette. Ugyanakkor egy olyan környezetben akartam szolgálni, ahol a bibliaiskolában töltött első és második évem alatt sokat  tanultam és növekedtem a hitemben. Azt is szerettem volna, ha az első munkatapasztalatomat egy olyan helyen szerezhetem, ahol Jézus áll a középpontban és mindenkit arra bíztatnak, hogy napról-napra egyre közelebb kerüljön Hozzá. Az idei gyakornoki évem kihívásokkal teli, izgalmas és nagyon király volt!  Sokat tanultam Istenről és az Ő jövőmre vonatkozó akaratáról, arról, hogy mennyi munkával jár egy ilyen bibliaiskolát működtetni és milyen az irodai élet a gyakorlatban - mindezt Krisztus központú perspektívával. Annyi mindent megtudtam a szolgálatról és az esetlegesen felmerülő problémák kezeléséről. Jó volt tovább építeni a régi kapcsolataimat és új barátságokat kötni. Ez az időszak tényleg egy óriási áldás volt számomra a kihívásokon keresztül, amelyekkel szembe kellett néznem, de láthattam, ahogy az Úr munkálkodik.”

Sarah Bisbee

„Lőrincz Hannelore a nevem, 22 éves, erdélyi származású gyakornok vagyok a WOL Élet Szavánál. 2018-ban jöttem a bibliaiskolába azzal a tervvel, hogy mind a két évfolyamot elvégzem, de ez aztán megváltozott.  Úgy éreztem, Isten arra hív, hogy visszamenjek a szülő falumba és ott végezzek gyermekmissziós munkát. Miután ez került a fókuszomba, elkezdtem azon gondolkodni, hogy hogyan tudnék minderre felkészülni. Jó ötletnek tűnt, hogy ne diákként, hanem gyakornokként töltsem itt a következő évemet. Így sokkal inkább részt tudok venni a szolgálatban és gyakorlatiasabban tudok felkészülni a jövőmre. Nagy áldás volt ez az időszak a számomra és Isten sokkal több mindent tanított nekem, mint ahogy én azt elképzeltem, azáltal, hogy lehetőséget adott arra, hogy részese legyek több missziós területnek és rámutatott olyan dolgokra az életemben, amelyekben még növekednem kell. Tudom, hogy még sok ilyen van és mindig lesz mit tanulnom, de ez az egy év nagyon jó alap számomra. Alig várom, hogy ráépíthessek és hogy felhasználhassam mindazt, amit itt elsajátítottam abban a munkában majd, amit Isten rám bíz.”

Lőrincz Hannelore

Támogasd szolgálatunkat és légy hatással a magyar fiatalokra!

Támogatást banki utalással tudsz küldeni - számlaszámunk:
WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány
11742063 - 20010427


További információk:
info@eletszava.org  |  +36 29 800 700  | www.eletszava.org

Copyright © 2021 WOL Élet Szava Magyarország Alapítvány, Minden jog fenntartva.


profil frissítése --- leiratkozás
adatvédelmi nyilatkozat